Amsterdam

Amsterdam – Veerstraat 11-2

Veerstraat 11-2

€ 475.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
60 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Veerstraat 11-2, 1075 SL Amsterdam In de gezellige Schinkelbuurt bieden wij dit heerlijke en lichte appartement (60m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ruime living, twee balkons, een riante slaapkamer en een goed bemeten berging op de vierde…

Veerstraat 11-2, 1075 SL Amsterdam

In de gezellige Schinkelbuurt bieden wij dit heerlijke en lichte appartement (60m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ruime living, twee balkons, een riante slaapkamer en een goed bemeten berging op de vierde verdieping. Kortom, heerlijk wonen aan de rustige Veerstraat met alle gezelligheid dat Amsterdam Oud-Zuid te bieden heeft op een steenworp afstand gelegen!

Bereikbaarheid

De Veerstraat is een rustige straat gelegen in de gezellige Schinkelbuurt. De buurt wordt gekenmerkt door fraaie panden en is gelegen op de kop van het Vondelpark. Op loopafstand treft u veel hippe winkels en boetieks. Aan horeca ook geen gebrek in Amsterdam Oud-Zuid: veel gezellige cafés, terrassen en goede restaurants sieren de buurt. De Amstelveense- en Koninginneweg zijn nabij gelegen. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het op steenworp afstand gelegen Vondelpark.
Er is ruimschoots openbaar vervoer in de directe omgeving: diverse tram- en bushaltes waaronder tram 2, 5, 16 en bus 15, 62 en 358 zijn op loopafstand van de woning gelegen. Met de auto is het appartement ook uitstekend bereikbaar. Binnen 5 minuten geraakt u op de A10. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem.

Indeling

Entree, goed onderhouden gemeenschappelijk trappenhuis.

Tweede verdieping

Entree. Ruime living met zowel een balkon aan de voor- als aan de achterzijde. Beide balkons zijn middels openslaande deuren te betreden. Aan de voorzijde van de woning, de woonkamer voorzien van een sfeervolle schouw. Grote raampartijen en de openslaande deuren naar het balkon voorzien deze ruimte van bijzonder veel licht. Het eetkamer gedeelte is aan de achterzijde gelegen en is tevens voorzien van een schouw. De keuken is centraal gelegen en heeft tevens toegang tot het balkon gelegen aan de achterzijde. Via de keuken bereikt u de slaapkamer voorzien van grote raampartijen en een wastafel. De badkamer treft u centraal in het appartement en is uitgerust met een douche, toilet en de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

Vierde verdieping

Ruime berging met openslaande deuren naar het dak en voorzien van elektra. Perfect te gebruiken als extra slaap- of werkkamer.

Veerstraat:

Een veer is een plaats waar - en een boot waarmee- men over een waterweg wordt gezet.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden

- Appartementsrecht 60m² (NEN2580 rapport aanwezig);
- Twee balkons, aan de voor- en achterzijde;
- Momenteel één slaapkamer, eenvoudig een tweede te creëren (zie alternatieve plattegrond);
- Ruime berging, gelegen op vierde etage (ca. 11m²);
- Mogelijkheid tot aanleggen dakterras (mits toestemming VvE en verkrijgen van vergunning);
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!;
- Optie tot creëren van extra slaapkamer;
- Energielabel D;
- Actieve VvE, professioneel beheerd door VvE Manager;
- MJOP aanwezig;
- VvE bijdrage per 1 april € 200,- per maand;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens