Amsterdam

Amsterdam – Vondelstraat 10B

Vondelstraat 10B

€ 800.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
79 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Project Vondelstraat 10: vier high-end gerenoveerde appartementen in de Vondelbuurt! Luxe en locatie komen samen in dit project, gelegen op loopafstand van het Vondelpark, de P.C. Hooftstraat en het Museumplein. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen waarbij de originele details en charme van het…

Project Vondelstraat 10: vier high-end gerenoveerde appartementen in de Vondelbuurt!

Luxe en locatie komen samen in dit project, gelegen op loopafstand van het Vondelpark, de P.C. Hooftstraat en het Museumplein. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen waarbij de originele details en charme van het pand bewaard zijn gebleven. De royale keukens zijn voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Het is comfortabel wonen op deze unieke plek met alle voorzieningen binnen handbereik!

Vondelstraat 10B, 1054 GD Amsterdam

High-end gerenoveerd appartement (ca. 79m²) op een unieke locatie in Amsterdam! De riante woning beschikt over een ruime slaapkamer, fantastische living met woonkeuken en een zonnig balkon. De authentieke details van het monumentale pand zijn bewaard gebleven waardoor het appartement bijzonder charmant is.

Locatie & Bereikbaarheid:

De locatie van dit project is werkelijk waar uniek: al het bruisende wat Amsterdam te bieden heeft is op loopafstand. Toch is het heerlijk rustig wonen in de Vondelstraat. Op loopafstand treft u het geliefde Vondelpark waar u terecht kunt voor sport en reactie. Ook de P.C. Hooftstraat met een breed aanbod aan markante winkels alsmede het Museumplein voor kunst- en cultuurliefhebbers zijn op loopafstand van het appartement gelegen. Aan horeca ook geen gebrek in de Vondelparkbuurt, diverse gezellige koffiebarretjes, cafés, terrassen en goede restaurants sieren de buurt. Denk hierbij aan The Seafood Bar, Gertrude, Fiko, MOMO en Pastis. Veel goed aangeschreven (middelbare) scholen zijn vlakbij.
De bereikbaarheid is uitstekend. Met de auto bereikt u de woning middels de Ringweg A-10 (afslag S106). Er is ruimschoots openbaar vervoer: diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de nabije omgeving van de woning. De andere stadsdelen, maar ook Schiphol (rechtstreeks) zijn goed te bereiken. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam).

Indeling:

Het appartement is gesitueerd in een prachtig monumentaal pand. De imposante entree verschaft de toegang tot de chique entree. Gemeenschappelijke hal met marmeren tegels en plafond ornamenten. Een handige berging behoort tot de vele pluspunten van deze woning.

Eerste verdieping:

Entree. Hal met separaat toilet met fontein. Toegang tot het ruime slaapvertrek met vrij uitzicht aan de achterzijde. Originele plafondornamenten en een marmeren schouw sieren het vertrek. Aangrenzend een handige ruimte die zich ideaal leent als walk-in closet. De luxe badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, inloopdouche en radiator. Middels en-suite paneeldeuren met prachtige lijsten en een handige inbouwkast bereikt u de living.
De woonkeuken met kookeiland is uitgerust met een Quooker, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiger, wijnklimaatkast, combi-oven, stoomoven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Een separate waskast behoort tot de vele luxe aspecten van dit appartement. Openslaande deuren verschaffen de toegang tot het zonnige balkon. Door de plafondhoogte (4,03 meter!) voelt het appartement bijzonder ruim aan.

Bijzonderheden:

- Appartementsrecht 78,60m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Plafondhoogte 4,03 meter
- Hoogwaardig gerenoveerd appartement op een toplocatie
- Fundering is vernieuwd
- Zonnig balkon met openslaande deuren
- Luxe slaapkamer met marmeren schouw
- Royale woonkeuken voorzien van alle denkbare apparatuur
- Originele details
- Handige berging
- Monumentaal pand
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
- VvE in oprichting, professioneel beheerd door DS Beheer
- Projectnotaris Van den Eerenbeemt notarissen
- Ontbindende voorwaarde passeren akte van splitsing
- Ontbindende voorwaarde goedkeuring directie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens