Amsterdam

Amsterdam – Vondelstraat 12A

Vondelstraat 12A

€ 1.050.000 K.K. / € 2.750,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
139 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Vondelstraat 12-A, 1054 GD te Amsterdam. Zeer goed gelegen benedenwoning (ca. 139m², BVO ca. 159m²) met tuin. De woning is gelegen in de geliefde Vondelstraat, met aangrenzend het welbekende Vondelpark. Het pand is in 2007 volledig gerenoveerd en door de splitlevel niveaus speels en ruimtelijk…

Vondelstraat 12-A, 1054 GD te Amsterdam.

Zeer goed gelegen benedenwoning (ca. 139m², BVO ca. 159m²) met tuin. De woning is gelegen in de geliefde Vondelstraat, met aangrenzend het welbekende Vondelpark. Het pand is in 2007 volledig gerenoveerd en door de splitlevel niveaus speels en ruimtelijk ingedeeld. De woning is gelegen te midden van alles wat het bruisende Amsterdam te bieden heeft. Desondanks waant u zich in de woning in een oase van rust.

Ligging/Bereikbaarheid:
De woning is gelegen tussen de van Baerlestraat en het Leidseplein, op loopafstand van het Vondelpark, de P.C. Hooftstraat en het Museumplein. De woning is goed bereikbaar met de auto vanaf de Ringweg A-10 (afslag S106). Er is ruimschoots openbaar vervoer: diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de nabije omgeving. De andere stadsdelen, maar ook Schiphol (rechtstreeks) zijn goed te bereiken. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam).

Indeling:

Begane grond:
Entree met tochtportaal. Aangrenzend een ruime hal met de voordeur van de woning. Door de hoge plafonds (3.25m) en de split levels heeft het appartement een loft achtig gevoel. Zeer ruime woonkamer met aan de tuinkant dubbele openslaande deuren. Door de vele raampartijen is de woonkamer heerlijk licht. Vanuit de woonkamer bereikt u de lager gelegen keuken, voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een 5-pitsgasfornuis, vaatwasser, koel/vries combinatie en Bosch oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de stadstuin middels een schuifdeur. Vanuit de woonkamer is ook de op split level gekegen werkplek met inbouwkasten bereikbaar. Ook bevindt zich hier de eerste slaapkamer. Verder biedt de woonkamer toegang tot het gastentoilet en is er een ingebouwde garderobekast.

Souterrain:
In het souterrain bevindt zich de grote slaapkamer met fraaie walk-in closet en badkamer en-suite. De luxe badkamer is voorzien van een extra groot ligbad (2×1), een ruime inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en toilet. Tevens is er buiten de slaapkamer een separate afgesloten kast met de benodigde wasmachine en droger aansluiting, het mechanische ventilatiesysteem en de C.V.-installatie.

Middels een beperkte verbouwing is gemakkelijk een derde ruime slaapkamer met badkamer te creëren op de plek van de huidige keuken. (zie alternatieve plattegrond)

Vondelstraat:
Joost van den Vondel (1587-1679), dichter. Hij schreef 24 treurspelen, voorts poëzie op helden en heldendaden. Het gedeelte van de straat dat voor 1896 in de gemeente Nieuwer-Amstel lag, werd eerst verlengde Vondelstraat genoemd. Onder leiding van C.P. van Eeghen werd in 1864 door een aantal Amsterdammers het plan voor de aanleg van een rij- en wandelpark ontworpen, en daarna uitgevoerd naar een ontwerp van L.D. Zocher. Het eerste gedeelte werd geopend in 1865. Toen in 1867 hier een standbeeld van Vondel werd geplaatst, kreeg het park de naam Vondelpark.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 139m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Woning is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Met een beperkte verbouwing is gemakkelijk een derde slaapkamer+ badkamer te creëren
– De VVE bestaat uit 4 leden
– Tuin (ca. 14m²)
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 150,-
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens