Amsterdam

Amsterdam – Vondelstraat 12D

Vondelstraat 12D

€ 595.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
72 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Heerlijk ruim opgezet appartement (ca 72m2 en 92m2 bruto inclusief kap) in een karakteristiek pand gelegen in de populaire Vondelparkbuurt. Dit prachtige appartement beschikt over een fantastisch dakterras van maar liefst 24m2. Ligging/Bereikbaarheid: De woning is gelegen tussen de van Baerlestraat en het Leidseplein, op…

Heerlijk ruim opgezet appartement (ca 72m2 en 92m2 bruto inclusief kap) in een karakteristiek pand gelegen in de populaire Vondelparkbuurt. Dit prachtige appartement beschikt over een fantastisch dakterras van maar liefst 24m2.

Ligging/Bereikbaarheid:
De woning is gelegen tussen de van Baerlestraat en het Leidseplein, op loopafstand van het Vondelpark, de P.C. Hooftstraat en het Museumplein. De woning is goed bereikbaar met de auto vanaf de Ringweg A-10 (afslag S106). Er is ruimschoots openbaar vervoer: diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de nabije omgeving. De andere stadsdelen, maar ook Schiphol (rechtstreeks) zijn goed te bereiken. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam).

Indeling
Bij binnenkomst op de derde verdieping komt u binnen in hal waarvandaan toegang is tot de open woonkamer/keuken. De keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis en een oven. Achter de keuken is momenteel de eetruimte gesitueerd. Hierachter is de wenteltrap naar het dakterras te vinden. Tevens zijn vanaf de hal de badkamer en waskamer te betreden. De badkamer is voorzien van een ruime douche en een dubbele wastafel. De waskamer/bergruimte is ruim genoeg voor een wasmachine en een droger. Aan de achterzijde van het appartement treft u de ruime slaapkamer met kastruimte. De Gehele woning is voorzien van een houten parketvloer. Ook de balken zijn door de gehele woning zichtbaar waardoor de woning een karakteristieke, authentieke en sfeervolle uitstraling heeft. Het fantastische dakterras (ca 24m2) Biedt een prachtig 360graden uitzicht en geniet de gehele dag volop van de zon. Tot slot beschikt het appartement ook nog over een aparte berging gelegen in het souterrain.

Vondelstraat:
Joost van den Vondel (1587-1679), dichter. Hij schreef 24 treurspelen, voorts poëzie op helden en heldendaden. Het gedeelte van de straat dat voor 1896 in de gemeente Nieuwer-Amstel lag, werd eerst verlengde Vondelstraat genoemd. Onder leiding van C.P. van Eeghen werd in 1864 door een aantal Amsterdammers het plan voor de aanleg van een rij- en wandelpark ontworpen, en daarna uitgevoerd naar een ontwerp van L.D. Zocher. Het eerste gedeelte werd geopend in 1865. Toen in 1867 hier een standbeeld van Vondel werd geplaatst, kreeg het park de naam Vondelpark.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca 72m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Bruto oppervlakte van ca 92m2 inclusief kap.
– Fantastisch en zonovergoten dakterras van 24m2
– Woning is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– De VVE bestaat uit 4 leden
– De maandelijkse servicekosten bedragen €96,68,-
– Gelegen in de populaire Vondelparkbuurt maar ook op loopafstand van het centrum.
– Oplevering in overleg
– Fundering vernieuwd in 2007

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens