Amsterdam

Amsterdam – Vondelstraat 174HS

Vondelstraat 174HS

€ 2.250.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
238 m2
|
AANTAL KAMERS:
8
Share

Vondelstraat 174hs, 1054 GV Amsterdam Sfeervol en karakteristiek drie-laags benedenhuis aan het geliefde Vondelpark! Het huis is gelegen op eigen grond. Het huis is recent gerenoveerd, waarbij de ruimtes ideaal zijn benut en het originele karakter is behouden. Het huis is verder van alle gemakken…

Vondelstraat 174hs, 1054 GV Amsterdam

Sfeervol en karakteristiek drie-laags benedenhuis aan het geliefde Vondelpark! Het huis is gelegen op eigen grond.
Het huis is recent gerenoveerd, waarbij de ruimtes ideaal zijn benut en het originele karakter is behouden. Het huis is verder van alle gemakken voorzien. De netto oppervlakte (nen) bedraagt 238m2 /bruto oppervlakte 312m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig) verder volop kast- en bergruimte aanwezig in het huis.

Locatie/Bereikbaarheid:
De woning is gelegen in de welbekende Vondelstraat, in een statig pand schuin tegenover een rustige ingang van het Vondelpark. De straat heeft ondanks zijn populariteit altijd een ontspannen en rustige sfeer weten te behouden. Het is comfortabel wonen in het mooiste en rustigste gedeelte van de Vondelstraat, voorbij de Amsterdamse Manege en Vondelkerk. Op loopafstand bevinden zich verschillende winkels, supermarkten en speciaalzaken. Ook aan horeca geen gebrek: een breed aanbod restaurants, bars en terrassen bevinden zich op een steenworp afstand van de woning. De van Baerlestraat, het Leidseplein, de P.C. Hooftstraat, de Hallen, Cornelis Schuytstraat en het Museumplein zijn nabij gelegen. Ook culturele bezienswaardigheden zoals het Van Gogh museum, Rijksmuseum en Concertgebouw kunnen met gemak te voet worden bereikt. Voor families met kinderen is in de zeer rustige straat met brede stoepen en in het park volop gelegenheid om buiten te spelen. Ook voor sport en recreatie kunt u terecht in het Vondelpark. Verscheidene hoog aangeschreven basisscholen en middelbare scholen zijn goed te bereiken met de fiets of te voet.

De Vondelstraat is uitstekend bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Met de auto bereikt u de woning vanaf de Ringweg A-10 (afslag S106). Er is ruimschoots openbaar vervoer: diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de nabije omgeving. De andere stadsdelen, maar ook Schiphol (rechtstreeks) zijn goed te bereiken. Parkeren geschiedt middels het vergunningsstelsel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam).

Indeling:
Begane grond
Statige eigen entree op de begane grond met tochtportaal. Ruime hal met originele marmeren vloer. In de hal zijn de garderobekast, de meterkast en een separate afgesloten ruimte met extra bergruimte gesitueerd. Daarnaast bevindt zich in de hal een separaat toilet met fontein. Aan de voorzijde een ruime (woon)kamer en-suite met twee originele schouwen en prachtige houten parketvloer en bijzonder hoge plafonds. Aan weerszijden van de paneeldeuren bevinden zich handige inbouwkasten. Aan de achterzijde van de begane grond treft u de grote eetkeuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Middels dubbele openslaande deuren treft u de aangrenzende ruime veranda waarmee u de tuin bereikt.

Eerste verdieping:
Ruime overloop voorzien van walk in closet, separaat toilet met fontein en toegang tot drie goed bemeten slaapkamers met hoge plafonds. Tevens bevindt zich hier de riante badkamer voorzien van een douche, dubbele wastafel, en een prachtig design bad. Een separate afgesloten wasruimte voorzien van de benodigde aansluitingen, inclusief fontein behoort tot de vele pluspunten van deze woning. De gehele verdieping is voorzien van een fraaie houten parketvloer.

Souterrain:
Het ruime en lichte souterrain is via een eigen entree bereikbaar. Het souterrain is voorzien van een (woon)keuken met alle benodigde voorzieningen. Door de open indeling en twee riante afgesloten ruimtes leent het souterrain zich uitstekend als werk-/vergaderruimte (ideaal met het thuiswerken en ook om collega’s en relaties te ontvangen) maar ook als extra woon-/slaapkamer of hobbykamer. Dankzij de badkamer met toilet, wastafel, inloopdouche en ligbad, is het souterrain ook uitstekend te gebruiken als gastenverblijf. De mogelijkheid bestaat om een interne trap te maken van de begane grond naar het souterrain (architect tekeningen zijn aanwezig). Dubbele openslaande deuren verschaffen de toegang tot het patio met trap naar de tuin.

Tuin
De goed onderhouden tuin is bereikbaar vanaf de zonnige veranda. Vanuit de tuin is een fraai en ruim uitzicht over de naastgelegen tuinen. Onder de veranda is in nog meer opslagruimte voorzien.

Bijzonderheden:
– Eigen grond, dus géén erfpacht
– Funderingsherstel 2012
– Drie-laags benedenhuis
– Vier ruime slaapkamers
– Hoge plafonds
– Riante zonnige achtertuin met ruim terras
– Twee luxe badkamers
– Een afzonderlijk ruim en licht souterrain met eigen entree voorzien van (woon)keuken, twee riante ruimtes, badkamer en patio
– Mogelijkheid om een interne trap te creëren van de begane grond naar het souterrain
– Netto oppervlakte 238m² / bruto oppervlakte 312m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
– Volop kast- en bergruimte aanwezig in het huis
– Dubbel glas
– Energielabel C
– Kleinschalige VVE
– VVE bijdrage: jaarlijkse verrekening
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens