Amsterdam

Amsterdam – Vossiusstraat 53D

Vossiusstraat 53D

€ 2.800,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
84 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Vossiusstraat 53D, 1071 AK Amsterdam Op een prachtige locatie aan het Vondelpark bieden wij dit moderne en lichte appartement van 84m² te huur aan. Het luxe appartement is gelegen in een net complex voorzien van een lift en beschikt over een externe berging. Door de…

Vossiusstraat 53D, 1071 AK Amsterdam

Op een prachtige locatie aan het Vondelpark bieden wij dit moderne en lichte appartement van 84m² te huur aan. Het luxe appartement is gelegen in een net complex voorzien van een lift en beschikt over een externe berging. Door de hoekligging van het appartement heeft u van alle kanten een fantastisch uitzicht op het geliefde Vondelpark!

Locatie & bereikbaarheid:
Dit bijzondere appartement is onderdeel van een complex dat is gelegen op een van de mooiste locaties van Amsterdam. Het appartement is prachtig gelegen aan het stadspark van het Amsterdam. Hier kunt u terecht voor sport, recreatie en ontspanning. De Vossiusstraat is gelegen in Oud-Zuid om de hoek van de P.C. Hooftstraat en op loopafstand van de van Baerlestraat en het bruisende stadscentrum van Amsterdam. Diverse luxe winkels, speciaalzaken en traiteurs bevinden zich in de directe omgeving van de woning. Voor kunst en cultuur kunt u terecht op het Museumplein dat diverse musea waaronder het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Stedelijk museum huisvest. Ook het Concertgebouw bevindt zich op een steenworp afstand van de woning. Met de auto is het appartement eenvoudig te bereiken en er is ruimschoots openbaar vervoer in de nabije omgeving. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel.

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijke hal, bergingen en lift naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Entree. Hal met toegang tot alle vertrekken. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Aangrenzend een toilet met fontein en een separate afgesloten wasruimte met de benodigde aansluitingen en extra bergruimte. De riante woonkamer is heerlijk licht door de hoekligging en de imposante raampartijen. De open keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, wijnklimaatkast, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, inductieplaat, Quooker en een kookeiland. Het kookeiland is verlengd waardoor er aan weerszijden zitplaats is. De slaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gesitueerd. Openslaande deuren verschaffen de toegang tot het zonnige balkon met waanzinnig uitzicht. Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas en volledig geïsoleerd. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.

Vossiusstraat:
Gerardus Johannes Voss, zich noemende Vossius (1577-1649), filoloog en historicus, hoogleraar achtereenvolgens te Heidelberg, Leiden en vanaf 1631 samen met Barlaeus aan het Amsterdamse Atheneum. Grote invloed had zijn leerboek over retorica (1648).(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 84 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Huurprijs €2800,- exclusief G/W/L/I/T
- Servicekosten €150,- per maand
- Volledig gemeubileerd
- Energielabel A
- Uitzicht over het Vondelpark
- Balkon op het zuidwesten met uitzicht op het park
- Complex is voorzien van een lift
- Berging op de begane grond
- Complex gerealiseerd in 2006
- Slaapkamer met openslaande deuren naar balkon
- Volledig geïsoleerd
- Luxe open keuken met verlengd kookeiland
- Waarborgsom twee maanden kale huur
- Parkeren via vergunningsstelsel
- Beschikbaar per 1 maart 2023

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aanhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aanhurend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens