Amsterdam

Amsterdam – Waalstraat 133hs

Waalstraat 133hs

€ 800.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
87 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Waalstraat 133hs, 1079DW Amsterdam Midden in de populaire Rivierenbuurt bieden wij dit heerlijke benedenhuis (ca. 87m²) aan! Het appartement bestaat uit een lichte en ruime living met open keuken, twee slaapkamers en een riante achtertuin met geïsoleerd tuinhuis. Het is heerlijk wonen aan de Waalstraat…

Waalstraat 133hs, 1079DW Amsterdam

Midden in de populaire Rivierenbuurt bieden wij dit heerlijke benedenhuis (ca. 87m²) aan! Het appartement bestaat uit een lichte en ruime living met open keuken, twee slaapkamers en een riante achtertuin met geïsoleerd tuinhuis. Het is heerlijk wonen aan de Waalstraat met alle gemakken die de buurt te bieden heeft, op een steenworp afstand gelegen!

Bereikbaarheid

De woning is gelegen in de populaire Rivierenbuurt, een ruim opgezette wijk met veel groen en brede straten. Het huis ligt niet ver van de gezellige Maasstraat en de Rijnstraat met diverse buurtwinkels en delicatessenzaken. De Scheldestraat en de Maasstraat bieden eveneens een diversiteit aan restaurants, koffietentjes en cafés aan. Het appartement ligt nabij verschillende parken zoals het Beatrixpark, het Amstelpark, het M.L. Kingpark, waar de jaarlijkse Parade plaatsvindt. Op loopafstand bevinden zich verschillende sportfaciliteiten zoals tennisvereniging Rivierenbuurt en het De Miranda Zwembad. Verder kenmerkt deze locatie door de goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de auto. Station Rai, Station Amstel liggen op korte fiets afstand en de Zuidas op slechts tien minuten fietsen. Met de auto is de Ring A10 en de A2 eenvoudig te bereiken via S110 en S109. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem.

Indeling

Begane grond

Middels het tochtportaal met moderne glazen tussendeur betreedt u de hal met separaat toilet en ruime berging met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger. Aan de achterzijde van het appartement, de woonkamer met aangrenzend de eetkamer. De moderne open keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis, dubbele oven, vaatwasser (apparatuur van Smeg) en een spoelbak met Quooker kraan. Een nis met ruimte voor het plaatsen van een koelkast en vriezer creëert extra ruimte en diverse inbouwspots geven de living een sfeervolle uitstraling. Het eetkamer gedeelte wordt middels een dakkoepel voorzien van bijzonder veel lichtinval en middels een glazen pui met twee opendraaiende deuren betreedt u vanuit hier de tuin. Deze goed bemeten achtertuin (ca. 59m²) is op het oosten gelegen en beschikt over een houten, geïsoleerd tuinhuis (ca. 6m²) met tevens de benodigde aansluiting voor een wasmachine. Deze ruimte leent zich perfect om te gebruiken als studeer-/werkplek!

De master bedroom is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een separatie wand, waardoor deze nog naar eigen inzicht verder ingedeeld kan worden met een inloopkast of een studeer-/werkplek. De erker met originele glas-in-lood bovenlichten zorgt voor veel sfeer. Een tweede goed bemeten slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt tevens toegang tot de achtertuin. De recent vernieuwde badkamer (2023) is centraal gelegen en beschikt over een dubbele wastafel met meubel, een ruime inloop douche en vloerverwarming.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht ca. 87m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Ruime tuin (ca. 59m²) met geïsoleerd tuinhuis
- Energielabel B
- Twee slaapkamers
- Recent vernieuwde badkamer (2023)
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 mei 2062, aanvraag overstap onder gunstige voorwaarden gedaan
- De woning is eind 2019/begin 2020 volledig gerenoveerd, inclusief aanbouw
- VvE bijdragen € 121,37 per maand
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens