Amsterdam

Amsterdam – Wakkerstraat 10III

Wakkerstraat 10III

€ 675.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
102 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Wakkerstraat 10-III, 1097CE AMSTERDAM In een prachtige straat in de populaire en bruisende Watergraafsmeer bieden wij dit heerlijke en recent gerenoveerde dubbele bovenhuis (ca. 102m²) aan. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, twee balkons en is gelegen op eigen grond! Bijzonderheden – Dubbel bovenhuis van…

Wakkerstraat 10-III, 1097CE AMSTERDAM

In een prachtige straat in de populaire en bruisende Watergraafsmeer bieden wij dit heerlijke en recent gerenoveerde dubbele bovenhuis (ca. 102m²) aan. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, twee balkons en is gelegen op eigen grond!

Bijzonderheden
– Dubbel bovenhuis van ca. 102 m² (NEN2580)
– Drie slaapkamers
– Twee ruime balkons (samen ca. 10 m²)
– Gelegen op eigen grond
– Kleine VVE (Wakkerstraat 10), eigen beheer
– Maandelijkse servicekosten bedragen €69
– Volledig gerenoveerd in 2018
– Rustige straat op een toplocatie in de Watergraafsmeer
– Parkeren volgens vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Indeling
Begane grond
Entree, trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Eigen entree, ruimte voor de garderobe en direct de trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping
Ruime en vooral erg lichte woonkamer aan de voorzijde gelegen met ramen op het Zuiden. De woonkamer is voorzien van een luxe open keuken met 4-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven en een koelkast met vriesvak. Naast de keuken bevindt zich de fraai weggewerkte wasruimte waar zich de benodigde aansluitingen bevinden. Aan de achterzijde van deze verdieping bevinden zich twee gelijkwaardige slaapkamers. Tot slot beschikt deze verdieping over een gastentoilet met fontein. Via de open trap is er toegang tot de vierde verdieping.

Vierde verdieping
Spectaculaire masterbedroom met zowel aan de voor-, als aan de achterzijde een glazen pui. Aan allebei de kanten is er toegang tot een riant balkon (beide voorzien van elektra en water), u kunt dus de gehele dag genieten van de zon! De masterbedroom heeft toegang tot de badkamer die is voorzien van een inloop regendouche, wastafel, designradiator en vloerverwarming. Tot slot is de vierde verdieping voorzien van airconditioning die via een app op je telefoon te regelen is evenals de WiFi-remote temperatuurregeling in het huis.

Al met al een heerlijk bovenhuis op een fantastische plek!

Locatie
Dit appartement ligt in de kindvriendelijke Watergraafsmeer, een fantastische woonlocatie waar u heerlijk woont/-werkt en toch alles bij de hand heeft. Lunchen bij SLA, een drankje bij Cafe Kuijper, eten bij Merkelbach of toch langs traiteur Lenny’s? Uw boodschappen doet u om de hoek bij de supermarkt, bij de ambachtelijke slagerij de Wit (Wakkerstraat 13) en andere heerlijke speciaalzaken op de Middenweg. De Watergraafsmeer kenmerkt zich door de ruime opzet en de aanwezigheid van veel groenvoorzieningen. Zo liggen het Oosterpark en het fraaie Park Frankendael op loopafstand. In de directe omgeving zijn diverse kinderdagverblijven, basisscholen en veel sportfaciliteiten te vinden. De auto parkeert u voor de deur en de Ringweg A10 is te bereiken binnen slechts enkele minuten. Diverse bus- en tramhaltes in de directe omgeving, evenals NS Station Amstel, Muiderpoort en Science Park.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens