Amsterdam

Amsterdam – Warmondstraat 77-1

Warmondstraat 77-1

€ 425.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
48 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Warmondstraat 77-1, 1058 KS Amsterdam In de gezellige Hoofddorppleinbuurt bieden wij dit comfortabele appartement (ca 48m²) aan. De woning beschikt over 1 slaapkamer en is gemakkelijk om te zetten naar twee slaapkamers. Voorts beschikt het appartement over een riant en zonnig balkon op het oosten….

Warmondstraat 77-1, 1058 KS Amsterdam

In de gezellige Hoofddorppleinbuurt bieden wij dit comfortabele appartement (ca 48m²) aan. De woning beschikt over 1 slaapkamer en is gemakkelijk om te zetten naar twee slaapkamers. Voorts beschikt het appartement over een riant en zonnig balkon op het oosten. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik!

Locatie & Bereikbaarheid:
De Warmondstraat kenmerkt zich als een rustige en groene straat in Amsterdam Zuid. De woning is gelegen in het eerste gedeelte van de Warmondstraat met een prachtig vrij uitzicht over de Westlandgracht. Voor de liefhebbers kan hier een boot of sloep worden aangelegd direct voor de deur! Alle voorzieningen zijn op loopafstand, denk hierbij aan supermarkten, winkels en speciaalzaken. Aan gezellige horeca ook geen gebrek in deze leuke buurt: Stadscafé van Mechelen, Bar Bonnie, Ron Gastrobar en restaurant Blauw behoren tot de vele pluspunten van het wonen in deze buurt.
Diverse basis- en middelbare scholen alsmede kinderopvang zijn dichtbij. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het nabij gelegen Rembrandtpark of het welbekende Vondelpark. De bereikbaarheid is uitstekend: er is ruimschoots openbaar vervoer in de nabije omgeving. Parkeren is geen probleem; er is nagenoeg altijd plek voor de deur. De ring A10 (afslag 106) ligt op slechts één minuut afstand.
Kortom: comfortabel wonen met alle voorzieningen binnen handbereik!

Indeling:
Entree op de eerste verdieping, binnenkomst in de hal, badkamer in het midden van de woning, woonkamer aan de voorzijde met heerlijk uitzicht over de Westlandgracht, woonkeuken aan de achterzijde evenals de slaapkamer. Het balkon is gelegen op het oosten en te betreden vanuit de keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuurzoals een koel/vries combinatie, een oven en een vaatwasser. Verder is de gehele woning voorzien van een fraaie, lichte houten vloer en beschik de volledige woning al over HR+ dubbel glas.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Ook in combinatie met het benedenhuis te kopen (zie Warmondstraat 77Hs+1)
- Zonnig balkon op het Oosten
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
- 1 slaapkamer maar gemakkelijk een tweede slaapkamer te creëren (zie alternatieve plattegrond)
- Wonen op een toplocatie met vrij uitzicht op de gracht
- Actieve VVE met 40 leden, professioneel beheerd door Minerva Vastgoed
- Servicekosten €62,57 per maand
- VVE in bezit van MJOP
- Gehele woning voorzien van dubbel HR+ glas
- Ruime berging op de zolderverdieping (ca 6m²)
- Oplevering in overleg

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens