Amsterdam

Amsterdam – Watteaustraat 17-1

Watteaustraat 17-1

€ 1.950,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
75 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

***PER DIRECT BESCHIKBAAR*** WATTEAUSTRAAT 17 I, 1077 ZJ AMSTERDAM Zeer gunstig ingedeeld 3-kamerappartement (ca. 75m²) met balkon, gelegen in een rustige straat in Amsterdam Zuid. Het appartement is volledig gerenoveerd en is zeer goed onderhouden. Bereikbaarheid: De Watteaustraat is gelegen in het gedeelte van Zuid…

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

WATTEAUSTRAAT 17 I, 1077 ZJ AMSTERDAM

Zeer gunstig ingedeeld 3-kamerappartement (ca. 75m²) met balkon, gelegen in een rustige straat in Amsterdam Zuid. Het appartement is volledig gerenoveerd en is zeer goed onderhouden.

Bereikbaarheid:
De Watteaustraat is gelegen in het gedeelte van Zuid dat wordt omsloten door de Stadionweg, Beethovenstraat, Stadionkade en de Parnassusweg. De buurt biedt u op loopafstand mooie winkelstraten als de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat en groenvoorzieningen als het Vondelpark en het Beatrixpark. Slager, bakker, groenteman, slijter en supermarkt bevinden zich om de hoek. Liefhebbers van bootjes kunnen aanmeren aan de nabij gelegen Stadionkade. Voldoende openbaarvervoersmogelijkheden op loopafstand (tram 5 en 24, bus 15 en NS station Zuid/W.T.C.). Uitvalswegen S108 voor ring A10 liggen in de directe nabijheid.

Indeling:
Entree, ruime hal die u toegang biedt tot alle kamers. Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers gelegen waarvan de grote slaapkamer toegang geeft tot het balkon. Tevens is aan de achterzijde de zeer luxe afgewerkte badkamer gelegen. Aan de voorzijde de woonkamer met tevens de mooie afgewerkte keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens is er in de hal nog een separaat toilet en wasruimte aanwezig.

Watteaustraat:
Jean Antoine Watteau (1684-1721), Frans Schilder. Schilderde in Rococo-stijl.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht: ca. 75m²
– 2 slaapkamers
– Balkon gelegen aan de achterzijde
– Gestoffeerd
– Dubbele beglazing
– Luxe keuken
– Intercom installatie
– Huurprijs: € 1.950,- per maand inclusief servicekosten, exclusief gas, water, licht, tv en internet.
– Waarborg: Twee maanden kale huur € 3.900,-
– Huurperiode minimaal één jaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens