Amsterdam

Amsterdam – Westerdok 852

Westerdok 852

€ 2.500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
216 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Westerdok 852, 1013 BV Amsterdam Zeer exclusief en uniek penthouse omringd door water met veel natuurlijk licht en een innovatief ontwerp. Het appartement bevindt zich op de tiende en elfde etage. Door zijn hoogte en locatie biedt het een adembenemend panoramisch uitzicht over de grachten…

Westerdok 852, 1013 BV Amsterdam

Zeer exclusief en uniek penthouse omringd door water met veel natuurlijk licht en een innovatief ontwerp. Het appartement bevindt zich op de tiende en elfde etage. Door zijn hoogte en locatie biedt het een adembenemend panoramisch uitzicht over de grachten van Amsterdam, de Westelijke Eilanden, het havengebied, het IJ en het centraal station en het EYE.

Binnen zult u verrast zijn door de indrukwekkende raampartijen van vloer tot plafond aan beide zijden, die zorgen voor een fantastische lichtinval van zonsopgang tot de avond. Maar ook ’s nachts biedt de stad een spectaculaire aanblik! Het ruime balkon rondom biedt een unieke plek om in alle rust te genieten van het fenomenale uitzicht.

Locatie & bereikbaarheid

Westerdok is een populaire locatie in Amsterdam Centrum, direct aan het IJ. De buurt biedt een mix van woningen en bedrijvigheid, met nabijheid van diverse voorzieningen en bezienswaardigheden zoals de Jordaan, de Haarlemmerdijk, de Noordermarkt, het Centraal Station en het Westerpark.
De Haarlemmerdijk is een bruisende straat met een breed scala aan trendy winkels, boetiekjes, eetgelegenheden en gezellige cafés. De Jordaan staat bekend om zijn knusse sfeer en diverse selectie aan restaurants en winkels. Hoewel het Westerdok centraal is gelegen, is het toch goed bereikbaar vanaf de ring A10 West, Oost en Noord, waardoor steden als Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort en Haarlem zonder veel verkeersopstoppingen te bereiken zijn. Het Centraal Station bevindt zich op loopafstand, waardoor u toegang heeft tot het uitgebreide metro- en het (internationale) treinnetwerk. Zowel met de auto als met de trein is Schiphol binnen 15 minuten te bereiken.

Indeling

Entree & Onderbouw

In de gemeenschappelijke hal van het appartementencomplex bevinden zich de bel, brievenbus, trappenhuis en lift. In de onderbouw is er een ruime garagebox beschikbaar met plaats voor minstens twee auto’s, evenals een aparte berging voor fietsen en andere opslag.

10e Verdieping

De lift brengt u naar de 10e verdieping, waar u direct in de entree van het appartement uitkomt. Hier vindt u de meterkast en de garderobe. Om de hoek bevindt zich een extra handige opbergruimte. De woonkamer met open keuken en royaal kookeiland bevindt zich aan de linkerkant van het appartement, het aparte toilet met fontein is na binnenkomst aan de rechterkant te vinden. De woonkamer biedt een prachtig uitzicht dankzij de vele openslaande ramen, met als hoogtepunt de kenmerkende glazen punt. Daarnaast biedt de fraai afgewerkte TV-installatie in het midden van de gehele ruimte voor een open en gezellige verdeling tussen de woon- en eetruimte. Het balkon is via de woonkamer bereikbaar en is gelegen op het westen en loopt om de glazen punt door langs de oostzijde, waardoor u optimaal van de zon geniet. Het balkon is zeer riant van formaat en biedt een unieke plek om in alle rust van het fantastische uitzicht te genieten. Vooral in de zomer zie je allerlei grote en kleine boten aan beide kanten van het appartement voorbijvaren. Bovendien geniet u het hele jaar door van de verlichte skyline van de havens tot aan de Zuidas.

11e Verdieping

Via een imposante trap met glazen balustrade bereikt u de bovenverdieping. De open vide wordt momenteel gebruikt als werkkamer, met spectaculaire lichtinval en uitzicht dankzij de ramen aan beide gevels. Er is ruimte om eenvoudig een extra slaapkamer te creëren. Via de vide betreedt u de slaapkamer met eigen inloopkast en een en-suite badkamer met prachtig uitzicht over de Westelijke Eilanden. Deze omvat een ruim ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en half separaat toilet en bidet. Vanuit de andere zijde van de vide biedt dit appartement ruimte voor nog een werkkamer, deze eveneens ook gemakkelijk te gebruiken als extra slaapkamer. Hier bevindt zich ook een extra opbergruimte en de aansluiting voor een was- en droger opstelling.

Bijzonderheden:
• Uniek appartement verdeeld over twee verdiepingen.
• Garagebox voor twee auto's en berging
• Terras aan de woning van 32 m²
• Panoramisch uitzicht
• Erfpacht van 1 april 2006 t/m 31 maart 2056: voor deze periode afgekocht.
• Overstap vastgelegd op 24 februari 2023
• Ruim balkon op het westen, met omloop aan de oostgevel
• Eigen lifttoegang vanuit entree
• Servicekosten woning € 339,53 p/m
• Service kosten garagebox € 83,46 p/m
• Stookkosten € 176,44 p/m

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens