Amsterdam

Amsterdam – Westerstraat 74c

Westerstraat 74c

€ 850.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
88 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Westerstraat 74 C Amsterdam Gelegen in hartje Jordaan, nabij het begin van de Prinsengracht (hoek Noordermarkt) bieden wij u aan dit goed onderhouden en zeer lichte dubbel-laags bovenhuis van ca. 88 m2 met maar liefst 3 dakterrassen. Het bovenhuis is verdeeld over de tweede en…

Westerstraat 74 C Amsterdam

Gelegen in hartje Jordaan, nabij het begin van de Prinsengracht (hoek Noordermarkt) bieden wij u aan dit goed onderhouden en zeer lichte dubbel-laags bovenhuis van ca. 88 m2 met maar liefst 3 dakterrassen.

Het bovenhuis is verdeeld over de tweede en derde verdieping van een pand dat in 2005 geheel gerenoveerd is.

Uniek aan dit appartement zijn de 3 dakterrassen. Op de woonverdieping loopt u zo met een drankje / hapje naar buiten, vanuit de masterbedroom heeft u nog eens een ruim terras en dan op het platte dak een schitterend en de gehele dag zonovergoten dakterras van ca. 25 m2.

Omgeving en bereikbaarheid:

Het appartement is gelegen aan de Westerstraat, in de populaire Jordaan, vlakbij de Amsterdamse Grachtengordel. In de straat en directe omgeving zijn veel leuke cafes en restaurants, waaronder het iconische ‘cafe Nol’ en ‘de Blaffende Vis’. Het hoogwaardige restaurant ‘Daalder’ is om de hoek als u echt een avondje uit wilt. Het appartement is gelegen nabij de Lindengracht, de Prinsengracht, de beroemde ‘Negen Straatjes’ en de Haarlemmerdijk, waar zich vele boetiekjes en terrassen bevinden. Er zijn verschillende markten in de buurt. Op maandagochtend is op de Westerstraat de zogenaamde ‘lapjesmarkt’, op zaterdag zijn er de Lindenmarkt en de Noordermarkt met biologische producten. Het Marnixbad ligt aan het einde van de straat en het Westerpark is nog geen 5 minuten fietsen. Er is een goede verbinding naar de Ring A10 en de verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend. Vanaf de Rozengracht en de Marnixstraat zijn er diverse tram en bus verbindingen en het centraal station is slechts 15 minuten lopen.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, trappenhuis.

Entree op eerste de etage waarbij u middels een trap op de tweede etage komt en gelijk de ruime living binnenloopt. Links vindt u de garderobe en het separate toilet. Aan de voorzijde de zithoek met hoge raampartijen waardoor er bijzonder veel lichtinval is. Vanaf hier is het heerlijk kijken op de Westerstraat. De open keuken beschikt over een kookeiland met een gezellig bargedeelte.
De keuken is van alle gemakken voorzien, vaatwasser, ijskast, vriezer, quooker, 5-pits gasfornuis met afzuigkap, oven en veel opbergruimte. Voorbij de keuken is het eetgedeelte gesitueerd, vanwaar u het zonnige terras op kan.

Middels de trap in de living komt u op de derde verdieping. Hier zijn twee goed bemeten slaapkamers gesitueerd en een ruime badkamer. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, inloopdouche, bad en toilet. Vanuit de slaapkamer komt u uit op het tweede zonnige terras. Middels een trap komt u uit op het grote zonnige dakterras.

Westerstraat (Centrum) De naam is gegeven in 1861, toen de Anjeliersgracht, zoals de straat voordien heette, werd gedempt. Waarom dat toen Westerstraat is geworden, is niet te achterhalen (bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:

- GO wonen ca. 88 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- GO buitenruimte : terras 1: 5m², terras 2: 14m², terras 3: 24m²
- Funderingsherstel 2005
- Ramen dubbel glas vernieuwd in 2019
- Energielabel C
- Eigen grond, dus géén erfpacht
- Kleine VvE
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 147,-
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens