Amsterdam

Amsterdam – Weteringschans 84E

Weteringschans 84E

€ 650.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
67 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Weteringschans 84-E, 1017XR Amsterdam Een exclusief en smaakvol gerenoveerd appartement (ca. 67m²) op de tweede verdieping van een klassiek herenhuis met een lift. Het appartement beschikt over hoge plafonds, twee slaapkamers, een ruim balkon op het zuiden en is gelegen op eigen grond. De locatie…

Weteringschans 84-E, 1017XR Amsterdam
Een exclusief en smaakvol gerenoveerd appartement (ca. 67m²) op de tweede verdieping van een klassiek herenhuis met een lift. Het appartement beschikt over hoge plafonds, twee slaapkamers, een ruim balkon op het zuiden en is gelegen op eigen grond. De locatie is uitstekend, gelegen in het centrum van Amsterdam tussen het Weteringcircuit en de Reguliersgracht, nabij de Utrechtsestraat en het Amstelveld.

Locatie en bereikbaarheid
Centraal gelegen en dichtbij alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Voor dagelijkse boodschappen zijn er een Albert Heijn en/of Ekoplaza op de Weteringschans, de Vijzelstraat en Stadhouderskade. De gezellige Utrechtsestraat met diverse speciaalzaken is op loopafstand gelegen, evenals de Albert Cuypmarkt. Voor ontspanning zijn er nabijgelegen musea op het Museumplein, Koninklijk Theater Carré, Muziektheater, De Kleine Komedie, Tuschinski en de Munt-bioscopen. In de omgeving van het Leidseplein vind je de Stadsschouwburg, theater De Balie, Paradiso, de Melkweg, het DeLaMar Theater en het City Theater. Het Vondelpark, de Amstel en het Amstelveld zijn tevens op steenworp afstand gelegen. Met het OV is het appartement ook uitstekend bereikbaar met diverse tramhaltes op loopafstand evenals metrostation Vijzelgracht (Noord-Zuidlijn). Parkeren kan op straat middels het vergunningsstelsel. Met de auto bereikt u binnen 10 minuten de Ring A10.

Beschrijving
Dit appartement maakt deel uit van een renovatieproject uit 2018 waarbij meerdere luxe appartementen zijn gecreëerd. Alles is grondig aangepakt, inclusief nieuwe hardhouten kozijnen, ramen en deuren met dubbel glas, een diep balkon aan de zonnige achterzijde, een hoogwaardige keuken en luxe sanitair. Nieuwe installaties zijn geïnstalleerd voor cv, gas en elektra, de vloeren zijn geïsoleerd en voorzien van een fraaie eikenhouten visgraatvloer met vloerverwarming, en alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt en geschilderd. Het appartement heeft een plafondhoogte van bijna 3 meter en is bereikbaar via een lift.

Indeling
Statige entree vanaf de straat, trappenhuis en lift naar de tweede verdieping. Hal met meterkast, tussenhal met toegang tot alle vertrekken. Royale woonkamer met luxe open keuken, perfect voor het ontvangen van gasten. Het diepe balkon vormt een verlengstuk van de leefruimte en is volledig op het zonnige zuiden georiënteerd. Met een riante hoofdslaapkamer en een aparte studeer-, kleed- of gastenkamer aan de voorzijde, biedt dit appartement een veelzijdige indeling. De moderne badkamer is voorzien van ligbad, regendouche en wastafel en het appartement beschikt tot slot over een apart toilet met fonteintje. Ervaar de stad op zijn best vanuit dit exclusieve appartement, waar traditionele grandeur en eigentijdse finesse samenkomen. Een unieke kans om te wonen in het hart van Amsterdam, omringd door alles wat de stad te bieden heeft.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van 67m² (NEN2580)
- Twee slaapkamers
- Appartement is bereikbaar per lift
- In 2018 luxe en smaakvol gerenoveerd
- Uitstekend geïsoleerd, energielabel B
- VVE Weteringschans 84C-D bestaande uit 4 leden, professioneel beheer
- Maandelijkse bijdrage €193,50
- MJOP aanwezig
- Hoge plafonds van bijna 3 meter, fraaie visgraatvloer met vloerverwarming
- Riant balkon op het zuiden
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg, voorkeur begin april 2024
- Parkeren via vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens