Amsterdam

Amsterdam – Wiborgeiland 79

Wiborgeiland 79

€ 950.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
123 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Op een toplocatie in de populaire Houthavens bieden wij dit in 2020 opgeleverde vierkamerappartement (ca. 123m²) aan. Het appartement is gelegen op de begane grond, heeft een zonnig balkon op het zuiden en beschikt over een aanlegplaats in de nog te realiseren gracht! Ligging en…

Op een toplocatie in de populaire Houthavens bieden wij dit in 2020 opgeleverde vierkamerappartement (ca. 123m²) aan. Het appartement is gelegen op de begane grond, heeft een zonnig balkon op het zuiden en beschikt over een aanlegplaats in de nog te realiseren gracht!
Ligging en bereikbaarheid
De Houthavens hebben nu al een beetje een dorps gevoel midden in de stad en met de kalmte van het IJ aan de noordzijde van de wijk biedt het bewoners een rustige plek in het levendige Amsterdam. Een fijne plek met de Pontsteiger als welkomstbaken. Het ligt naast de gezellige Spaarndammerbuurt en de Jordaan, vlakbij het centrum van de stad. Deze buurt is een van de mooie toevoegingen van de stad uit de laatste jaren. Een mooie combinatie van duurzaamheid, fraaie hoog- en laagbouw en typisch Amsterdams met het water als karakteristiek element. Diverse leuke koffietentjes, cafés en restaurants bevinden zich in de directe omgeving. Op loopafstand bevindt zich de Spaarndammerstraat met oa. Een Albert Heijn en diverse delicatessenzaken. Ook Amsterdam Noord is zo te bereiken via de pond naar de NDSM-werf. Parkeren doet u in de parkeergarage van het complex.
Indeling
Via de gemeenschappelijke voordeur is er toegang tot de privé entree van het appartement op de begane grond.
Hal met toegang tot alle vertrekken van deze verdieping. Aan de achterzijde is de woonkamer gelegen met open keuken. Deze luxe keuken is voorzien van spoeleiland, inductie wokplaat, grillplaat, tepanyaki plaat, dubbele oven, vaatwasser en American Fridge. De woonkamer heeft daarnaast toegang tot het riante balkon op het zuiden. Vanaf het balkon is er straks prachtig zicht over het water en er is middels een trap toegang tot de privé plek voor een eigen bootje. Via een interne trap is er vanuit de woonkamer toegang tot de eerste slaapkamer in het souterrain. Deze slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De tweede en derde slaapkamer zijn op de begane grond gelegen aan de voorzijde van het appartement. Centraal gelegen de badkamer die is voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel. Het toilet is separaat bereikbaar vanaf de hal. In de onderbouw van het complex beschikt het appartement nog over een eigen parkeerplek en een privé berging.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 123m²
- Drie slaapkamers
- Balkon van ca. 8m² met trap naar privé aanlegplaats voor een boot
- Complex uit 2020
- Duurzaam complex aangesloten op stadsverwarming, voorzien van zonnepanelen
- Energielabel A
- Privé parkeerplek in de garage van het complex
- Berging in de onderbouw
- Erfpacht, jaarlijkse canon bedraagt €5688,- (25 jaarlijkse indexering)
- Erfpacht voor de parkeerplaats bedraagt €143,- per jaar (25 jaarlijkse indexering)
- Tijdvak eindigt op 15-10-2067
- Maandelijkse bijdrage VVE bedraagt €211,-
- Professionele beheerder, NeWoMij
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
-
-

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens