Amsterdam

Amsterdam – Wilhelminastraat 113H

Wilhelminastraat 113H

€ 400.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
48 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Wilhelminastraat 113h, 1054 WB Amsterdam Op een van de meest populaire locaties van Amsterdam Oud-West, in de Helmersbuurt, bieden wij dit heerlijke begane grond appartement (ca. 48m²) met gezellige achtertuin op het zuiden aan. Het appartement verkeert in een nette staat en heeft een plafondhoogte…

Wilhelminastraat 113h, 1054 WB Amsterdam
Op een van de meest populaire locaties van Amsterdam Oud-West, in de Helmersbuurt, bieden wij dit heerlijke begane grond appartement (ca. 48m²) met gezellige achtertuin op het zuiden aan. Het appartement verkeert in een nette staat en heeft een plafondhoogte van maar liefst 3 meter 20 waardoor het bijzonder ruim oogt.

Bereikbaarheid
De Helmersbuurt kenmerkt zich door het gezellige karakter, veel groen en een ideale ligging: vlakbij het Vondelpark. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik: supermarkten, restaurants, cafés, boutiques en vele winkels, allemaal op een steenworp afstand. Verse producten uit alle hoeken van de wereld vindt u op de kleurrijke Ten Katemarkt. De Overtoom, Kinkerstraat en de altijd levendige Jan Pieter Heijestraat met diverse voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken. Aan horeca geen gebrek in de Helmersbuurt: een breed aanbod restaurants, terrassen en cafés siert de buurt. De Hallen behoren tot een van de vele pluspunten van het wonen in Oud-West. In deze oude tramremise kunt u terecht voor een hapje, drankje, filmpje en gezellig avondje uit. Voor sport en recreatie gaat u naar het geliefde stadspark. Het Vondelpark is om de hoek van het appartement. Fietst u even door, dan bent u binnen 10 minuten in het Westerpark.
De bereikbaarheid is uitstekend. Er is ruimschoots openbaar vervoer in de directe omgeving. Met de auto bent u gemakkelijk op de A10. Parkeren in de buurt gaat via een vergunningstelsel.

Indeling
Entree, hal met opbergkast. Via de hal heeft u toegang tot de lichte doorzonkamer. De hoge plafonds geven de woonkamer een ruim gevoel. Aan de voorzijde van de woning is de sfeervolle woonkamer met grote raampartijen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een 5-pits gasfornuis van SMEG, koel- vriescombinatie van SMEG en spoelbak. Via openslaande deuren komt u in de zonnige achtertuin met ingebouwde kast, gelegen op het zuiden. De slaapkamer ligt ook aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en heeft vloerverwarming. Het toilet is separaat. Aangrenzend aan het toilet, een washok met de benodigde aansluiting voor een wasmachine en droger.

Wilhelminastraat:
Wilhelmina Helena Paulina Maria prinses van Oranje Nassau (1880-1962), dochter van koning Willem III en koningin Emma; Koningin der Nederlanden van 1898 tot 1948. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 48m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Momenteel één slaapkamer, eenvoudig een tweede slaapkamer te creëren
- Heerlijke achtertuin van ca. 30m²
- Eigen entree
- Vloerverwarming in de badkamer
- Eikenhouten plankenvloer door het hele appartement
- Houten deuren en raamkozijnen met dubbel glas
- Energielabel C
- Gelegen op eigen grond
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage is €75,-
- Oplevering in overleg, kan snel
- Parkeren via het vergunningstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens