Amsterdam

Amsterdam – Wilhelminastraat 216III

Wilhelminastraat 216III

€ 895.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
103 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Wilhelminastraat 216-lll, 1054 WV Amsterdam Fantastisch en ruim dubbel bovenhuis (ca. 103m²) op de derde en vierde verdieping. De woning is heerlijk licht en beschikt over drie slaapkamers, parket vloer en een balkon en dakterras op het zonnige westen. Het appartement is gelegen in het…

Wilhelminastraat 216-lll, 1054 WV Amsterdam

Fantastisch en ruim dubbel bovenhuis (ca. 103m²) op de derde en vierde verdieping. De woning is heerlijk licht en beschikt over drie slaapkamers, parket vloer en een balkon en dakterras op het zonnige westen. Het appartement is gelegen in het zeer populaire Amsterdam Oud-West. De woning ligt in een rustige straat met fraaie bomen op steenworp afstand van het J.J. Cremerplein.

Bereikbaarheid:
Alle voorzieningen zijn binnen handbereik: diverse winkels, supermarkten en speciaalzaken zijn nabij het appartement gelegen. Voor verse producten kunt u tevens terecht op de Ten Katemarkt. De Overtoom, Kinkerstraat en de altijd gemoedelijke Jan Pieter Heijestraat met diverse voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken. Aan horeca geen gebrek in de Helmersbuurt: een breed aanbod restaurants, terrassen en cafés sieren de buurt. De Hallen behoren thans tot een van de vele pluspunten van het wonen in Oud-West. Hier kunt u terecht voor een hapje, drankje, filmpje en gezellig avondje uit. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het geliefde stadspark. Het Vondelpark als tevens het Rembrandtpark is om de hoek van de woning gelegen. Fietst u even door dan bereikt u het Westerpark binnen 10 minuten. De bereikbaarheid is uitstekend, er is ruimschoots openbaar vervoer in de directe omgeving. Met de auto geraakt u gemakkelijk op de A10. Parkeren geschiedt middels vergunningstelsel.

Indeling:
Tweede verdieping
Entree.

Derde verdieping
Binnenkomst in de open gang die overgaat in de woonkamer. Separaat toilet. Aan de achterzijde gelegen een kamer die goed te gebruiken is als werk- of kinderkamer. De royale doorzon woonkamer beschikt over een frans balkon en een vaste trap naar de vierde verdieping aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een half open keuken die in directe verbinding staat met de woonkamer. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en twee grote raampartijen. Middels grote openslaande deuren bereikt u het aangrenzende balkon op het westen.

Vierde verdieping
Via een interne trap bereikt u de overloop die toegang geeft tot alle vertrekken. Separaat toilet. De wasruimte waar de cv-installatie is gesitueerd. Eén ruime slaapkamer aan de voorzijde met badkamer en-suite. Deze badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche en handdoekenradiator. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Deze kamer is voorzien van een inbouwkast en een badkamer en-suite. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel en een inloopdouche douche. Het dakterras is bereikbaar via de slaapkamer aan de achterzijde.
Ook is er een vaste trap naar het platte dak, waar een dakterras gecreëerd kan worden onder voorbehoud vergunning van de gemeente.

Wilhelminastraat:
Wilhelmina Helena Paulina Maria prinses van Oranje Nassau (1880-1962), dochter van koning Willem III en koningin Emma; Koningin der Nederlanden van 1898 tot 1948.(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 103m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Balkon en terras op het westen
- Mogelijkheid tot creëren dakterras o.v.v. vergunning gemeente
- Schilderwerk achterzijde gedaan in 2021
- Energielabel C
- Erfpacht afgekocht tot 30-04-2036 (AB 2000)
- Dak vervangen 2013
- Actieve VvE met 3 leden
- Volledig voorzien van dubbelglas
- Servicekosten: € 100,- per maand
- Parkeren via vergunningstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens