Amsterdam

Amsterdam – Wilhelminastraat 7-2

Wilhelminastraat 7-2

€ 350.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
50 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Wilhelminastraat 7-2, 1054 VT Amsterdam Charmante en lichte woning van 50m2 met ruim balkon op het zuiden, inpandige berging en op een toplocatie nabij het Vondelpark. De woning zelf heeft momenteel een open indeling die zich goed leent voor eventuele naar koper wenselijke aanpassingen. Omgeving…

Wilhelminastraat 7-2, 1054 VT Amsterdam

Charmante en lichte woning van 50m2 met ruim balkon op het zuiden, inpandige berging en op een toplocatie nabij het Vondelpark. De woning zelf heeft momenteel een open indeling die zich goed leent voor eventuele naar koper wenselijke aanpassingen.

Omgeving
Het appartement is gelegen in het populaire deel van Oud West. Deze locatie kenmerkt zich onder ander door de gunstige ligging ten opzichte van de binnenstad en de Ring A-10. Het appartement ligt op steenworp afstand van de Overtoom, de Jan Pieter Heijestraat en de Amstelveenseweg. De Wilhelminastraat is een rustige, groenrijke straat in een gezellige buurt met veel restaurantjes, koffietentjes, traiteurs en de hippe “De Hallen”. Ook vindt u vlakbij de mooie Sports & Health club ‘David Lloyd’, meerdere supermarkten (o.a. Albert Heijn) en de Ten Katemarkt. Openbaar vervoer is om de hoek (Lijn 1 op de Overtoom) en de ringweg A-10 is binnen enkele minuten per auto bereikbaar. Een rondje hardlopen doet u natuurlijk om de hoek in het Vondelpark!

Indeling
Via het trappenhuis kom u binnen in het halletje waarvandaan u direct de open keuken betreedt. Naast de keuken is de doorgang naar de badkamer gelegen. In het verlengde van de keuken bevind zich het balkon. Door de zuidelijke ligging kunt u hier het overgrote deel van de dag van de zon genieten. Aan de voorzijde van de woning liggen de woonkamer en de slaapkamer. In de huidige situatie is dit open maar het is natuurlijk gemakkelijk te scheiden door middel van het plaatsen van een wand. Tevens ligt door de gehele woning een fraaie houten vloer.

Wilhelminastraat:
Wilhelmina Helena Paulina Maria prinses van Oranje Nassau (1880-1962), dochter van koning Willem III en koningin Emma; Koningin der Nederlanden van 1898 tot 1948.
(Bron: stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden
– Conform NEN2580 50,4m2
– Berging (12,9m2) op de 4e verdieping
– Eigen grond
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Zonnig balkon (5,4m2) op het zuiden
– Kleinschalige VVE/ 4 leden
– VVE bijdrage €80,- per maand
– Parkeren via vergunningstelsel. Bron: parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam
– Oplevering per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens