Amsterdam

Amsterdam – Willem Augustinstraat 145+PP

Willem Augustinstraat 145+PP

€ 575.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
98 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Ruim 3-kamer appartement (ca. 98 m²) met een zonnig balkon, gelegen op de vijfde verdieping. Het complex is gelegen in Amsterdam West en is voorzien van een lift. In de onderbouw is er een eigen parkeerplaats en berging. Locatie/Bereikbaarheid: De woning is gelegen in de…

Ruim 3-kamer appartement (ca. 98 m²) met een zonnig balkon, gelegen op de vijfde verdieping. Het complex is gelegen in Amsterdam West en is voorzien van een lift. In de onderbouw is er een eigen parkeerplaats en berging.

Locatie/Bereikbaarheid:
De woning is gelegen in de wijk Laan van Spartaan, in Bos en Lommer (Amsterdam West). Een nieuwe woonwijk met ideale ligging, vlakbij het centrum. In deze buurt is er een ruim aanbod aan sportieve voorzieningen, zoals voetbalvelden, tennisbanen, zwembaden. Verder zijn er meerdere parken, winkels en horecagelegenheden in de buurt, voor jong en oud.
De buurt is voorzien van diverse vervoersmogelijkheden. Bus, metro, tram, en trein zijn eenvoudig en makkelijk te gebruiken en te bereiken. Tevens ligt de Ringweg A10 op enkele minuten rijafstand.

Indeling:
Gezamenlijk entree met intercom biedt toegang tot de centrale hal op de begane grond. Dit herbergt ook een afgesloten parkeergarage met eigen parkeerplaats en een separate berging. Het appartement zelf is gelegen op de vijfde verdieping en is via de lift of trap bereikbaar.

Vijfde verdieping:
Galerij met entree. Bij binnenkomst in de lange hal is er direct toegang tot de twee slaapkamers met grote (kiep)ramen, separaat toilet en de badkamer die voorzien is van een douche en een wastafel met meubel. Naast de badkamer is er een bergruimte waar zich ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger bevinden. Aan het einde van de hal is de riante en lichte woonkamer gesitueerd. De grote raampartijen voorzien de ruimte van veel ligt en middels een schuifpui heeft u toegang tot het balkon, gelegen op het zuiden. De open keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, 4-pits inductie kookplaat en een
combi oven magnetron.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van ca. 98 m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Appartement is gelegen op de vijfde verdieping
- Intercom aanwezig
- Dubbel glas
- Stadsverwarming en energielabel A++
- Balkon op het Zuiden
- Lift aanwezig
- Eigen parkeerplaats in garage
- Separate berging nabij garage
- VvE in professioneel beheer, blok met 42 leden
- Servicekosten VvE appartement € 121,56 per maand
- Voortdurende erfpacht €1.515,00: periode 1 juni 2010 t/m 31 mei 2035 (25-jaarlijkse canonaanpassing)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens