Amsterdam

Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 89-2

Willem de Zwijgerlaan 89-2

€ 400.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
51 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Willem de Zwijgerlaan 89-2, 1056JH Amsterdam Midden in de populaire Baarsjes bieden wij dit lichte appartement (ca. 51m²) aan. De woning is op de tweede verdieping gelegen en beschikt over een ruime woonkamer, een breed balkon over de gehele breedte van het appartement en een…

Willem de Zwijgerlaan 89-2, 1056JH Amsterdam

Midden in de populaire Baarsjes bieden wij dit lichte appartement (ca. 51m²) aan. De woning is op de tweede verdieping gelegen en beschikt over een ruime woonkamer, een breed balkon over de gehele breedte van het appartement en een ruime slaapkamer. Tevens is er een separate berging op de vierde verdieping gesitueerd.

Omgeving en bereikbaarheid
Dit appartement is gelegen aan de groene Willem de Zwijgerlaan in de populaire Baarsjes. Een levendige buurt die zich kenmerkt door leuke horeca, zoals Cafe Thuys, Kauffman, Volare, Restaurant FAAM en de populaire bakker Fort Negen. Op loopafstand bevinden zich allerlei winkeltjes en diverse supermarkten (AH, Aldi, Stach om de hoek). Iets verderop liggen de bekende Foodhallen in Oud-West en de bruisende Jordaan, allemaal op steenworp afstand. Op het gebied van activiteiten is er het Erasmuspark en Rembrandtpark waar je heerlijk kunt genieten van de groene omgeving. De woning is ook gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, met diverse tram- en buslijnen die door de buurt lopen. Het centrum van Amsterdam is binnen enkele minuten te bereiken en Schiphol Airport is ook gemakkelijk bereikbaar. De A-10 West ligt op een paar minuten afstand met de auto. Parkeren geschiedt middels het vergunningsstelsel.

Indeling:
Entree op tweede verdieping. De centrale hal geeft toegang tot alle vertrekken. Bij binnenkomst in de woonkamer aan de voorzijde vallen direct het licht, de grote ramen en het groene uitzicht op. De L-vormige woonkamer biedt ruimte aan een apart- zit-en eetgedeelte. De badkamer is in het midden van de woning gesitueerd en beschikt over een toilet, wastafel en douche. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon, dat over de gehele breedte van het appartement loopt. Naast de slaapkamer ligt de keuken. Deze is voorzien van de benodigde apparatuur en heeft net als de slaapkamer direct toegang tot het balkon.

Op de vierde verdieping bevindt zich de berging (9m²) wat eventueel te gebruiken is als werk/studeerkamer.

Bijzonderheden:

- Appartementsrecht van ca. 51m² (NEN2580 rapport aanwezig);
- Berging van 9m²;
- Energielabel D;
- Breed balkon gelegen op het westen
- Voorzijde kozijnen dubbelglas (geschilderd 2021) kozijnen achter enkelglas;
- CV ketel Remeha CW4 plus (2017), laatste onderhoud okt. 2021;
- Erfpacht; canon bedraagt € 787,- per jaar. Looptijd tot 2058; AB 2000 van toepassing
- Verkoper heeft op tijd de aanvraag gedaan voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht AB2016;
- Maandelijkse vve kosten €125,- (professioneel beheerd door Stedeplan)
- MJOP aanwezig uit 2020 (tot 2029);
- Oplevering in overleg kan spoedig;
- Parkeren middels vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens