Amsterdam

Amsterdam – Willem Frederik Hermansstraat 73

Willem Frederik Hermansstraat 73

€ 950.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
85 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Willem Frederik Hermansstraat 73 + PP, 1011 DG te Amsterdam Dit penthouse van 85 m² heeft een zeer hoogwaardige afwerking en beschikt over een fraai terras van 15 m² met een uniek weids uitzicht over de prachtige binnenstad van Amsterdam. Het terras is gelegen aan…

Willem Frederik Hermansstraat 73 + PP, 1011 DG te Amsterdam

Dit penthouse van 85 m² heeft een zeer hoogwaardige afwerking en beschikt over een fraai terras van 15 m² met een uniek weids uitzicht over de prachtige binnenstad van Amsterdam. Het terras is gelegen aan de woonkamer. De hoekligging van het appartement en de aanwezigheid van zijramen zorgen voor bijzonder veel lichtinval. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging en een eigen parkeerplaats. Ten slotte is de eeuwigdurende erfpacht volledig afgekocht.

Ligging/bereikbaarheid:
Het appartement heeft een perfecte centrale ligging met een geweldig uitzicht op de oude Stad. Openbaar vervoer (tram, metro, trein en bus), restaurants en uitgaansmogelijkheden zijn op loopafstand gelegen. Een ideale centrale locatie. Het appartement ligt op de 11e verdieping en is bereikbaar door middel van een lift. De eigen parkeerplaats is direct gelegen onder het complex.
Het appartement is onderdeel van een bijzonder hoogwaardige ontwikkeling, gelegen naast het Amsterdam Centraal Station, de Bibliotheek (OBA) en het Conservatorium.

Indeling:
Entree. Ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken. Aan voorzijde, een sfeervolle en lichte woonkamer met open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur als inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Vanuit de woonkamer verlenen grote schuifdeuren toegang tot het zonovergoten terras met uniek uitzicht over de Amsterdamse binnenstad. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gesitueerd, beide voorzien van bijzonder veel lichtinval door de grote raampartijen. Thans is één slaapkamer in gebruik als kledingkast. De luxe badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel met meubel, badkamerspiegel met verlichting en een handdoekenradiator. Separaat bevindt zich het toilet met fontein. Tevens beschikt de hal over twee ruime praktische bergkasten voorzien van de benodigde aansluitingen voor droger en wasmachine alsmede de plaats voor de warmtepomp. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en -koeling.

Onderbouw:
In de afgesloten parkeergarage onder het complex bevinden zich een ruime berging en eigen parkeerplaats.

Willem Frederik Hermansstraat:
Schrijver (1921-1995) en polemist. Was lector fysische geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tot zijn beroemdste romans behoren ‘De donkere kamer van Damocles’ en ‘Nooit meer slapen’. Chaos en toeval spelen een grote rol in zijn werk. Hij vestigde zijn naam als polemist met zijn boek ‘Mandarijnen op zwavelzuur’, waarin hij van leer trok tegen de Nederlandse schrijverswereld. In 1977 ontving hij de Grote Prijs der Nederlandse Letteren. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 85 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Nieuwbouw complex uit 2012
- Parkeerplaats in de onderbouw
- Berging (ca. 4 m²) in de onderbouw
- Zonnig terras (ca. 15m²) met prachtig uitzicht
- Lift
- Energielabel A
- Eeuwigdurende erfpacht is afgekocht
- Actieve VvE, professioneel beheerd door NeWoMij
- MJOP aanwezig
- Servicekosten appartement: €177,59 per maand
- Service kosten parkeerplaats: €40,18 per maand
- Vloerverwarming en vloerkoeling door het gehele appartement
- Zeer goed geïsoleerd en volledig dubbel glas
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens