Amsterdam

Amsterdam – Willemsparkweg 19

Willemsparkweg 19

€ 2.650.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
240 m2
|
AANTAL KAMERS:
8
Share

Willemsparkweg 19, 1071 GP Amsterdam Midden in het bruisende hart van Oud-Zuid bieden wij dit zeer ruime woonhuis aan. Dit gehele pand bestaande uit vier woonlagen en beschikt over een diepe tuin van meer dan 90m², gelegen op het Zuid-Westen. Locatie & Bereikbaarheid De woning…

Willemsparkweg 19, 1071 GP Amsterdam

Midden in het bruisende hart van Oud-Zuid bieden wij dit zeer ruime woonhuis aan. Dit gehele pand bestaande uit vier woonlagen en beschikt over een diepe tuin van meer dan 90m², gelegen op het Zuid-Westen.

Locatie & Bereikbaarheid

De woning is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid, aan de statige Willemsparkweg tussen de Van Baerlestraat en de Jacob Obrechtstraat. In de buurt vindt u de exclusieve winkels van de Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat. De woning is op steenworp afstand gelegen van het welbekende Vondelpark. In de directe omgeving bevinden zich tal van voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, kinderdagverblijven, musea, restaurants en terrassen. Er is een goede verbinding naar de Ringweg A-10 en het openbaar vervoer bevindt zich in de nabije omgeving.

Willemsparkweg:

De Willemsparkweg, voorheen Parkweg, loopt naar het vroegere Willemspark dat in 1881 is ontworpen als aansluiting op het Vondelpark. Deze buurt behoorde toen nog tot de gemeente Nieuwer-Amstel. Sinds de annexatie van 1891 behoort het gebied bij Gemeente Amsterdam. Het Willemspark en de Willemsparkweg zijn genoemd naar koning Willem I.
(Bron: stadsatlas Amsterdam)

Indeling

Entree

Via de entree aan de voorzijde van de woning komt u terecht in een hal, vanwaar u via de kleine trap naar benden toegang krijgt tot de begane grond/ souterrain. De bel-etage kan bereikt worden door de kleine trap omhoog.

Tuinverdieping

Via de hal heeft u toegang tot alle vertrekken van deze verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime berging waar tevens ook de meterkast te vinden is. De achterkamer beschikt over een zitgedeelte die gelegen is aan de tuin met gedeeltelijk overdekt terras. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Centraal gelegen in de living vindt u ook de nodige opbergruimte door middel van ruime inbouwkasten. Aan de achterzijde van de woning treft u een separaat toilet met dubbele wastafel.

Bel etage

Na binnenkomst vanuit de eerste hal bij het entree van de woning bereikt u de grotere hal met trappenhuis. Vanuit hier heeft u toegang tot de pantry en toegang tot de lichte, over het gehele pand gestrekte woonkamer. Deze grote ruimte geeft u enorm veel kansen om deze naar uw eigen smaak in te delen of zelfs te converteren naar een ruime living met open keuken en eetruimte. Tevens bevindt zich aan de achterzijde van deze verdieping ook het zonnige brede balkon, gelegen op het Zuid-Westen.

Eerste verdieping

Via het open trappenhuis bereikt u de ruime hal op de eerste verdieping. Deze beschikt over twee ruim bemeten slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning beschikt over de nodige bergruimte en geeft tevens toegang tot het balkon en de en-suite lichte badkamer. Deze beschikt over een ruim ligbad met douche, een dubbele wastafel en toilet. De badkamer is daarnaast ook te bereiken vanuit de hal. De tweede slaapkamer omvat grote raampartijen en een breed ingerichte boekenkastwand. De extra werkkamer aansluitend aan deze slaapkamer is af te sluiten middels schuifdeuren en kan ook omgebouwd worden tot een ruime inloopkast!

Tweede verdieping

De bovenste verdieping van deze woning is te gebruiken als afzonderlijke woonruimte. Er is een slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer beschikt over een wastafel met meubel en spiegel, een inloopdouche en toilet. De woonkamer aan de achterzijde van de woning vangt erg veel licht door de gunstige ligging van de ruimte. De keuken beschikt over een 2-pits inductie plaat, gootsteen, koelkast en vaatwasser. Tot slot vindt u op deze verdieping ook een ruime berging met dakraam, vanwaar u naar het dak kunt.

Bijzonderheden:

- Woonhuis, circa 239,7m² (NEN-2580meetrapport aanwezig)
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Grote achtertuin (90,1m²) gelegen op het Zuid-Westen met tuinhuis en berging
- 4-laags geheel pand gelegen op één van de mooiste straten van Amsterdam
- Energielabel E
- Ouderdom en "as is" clausule van toepassing
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens