Amsterdam

Amsterdam – Willemsparkweg 55H

Willemsparkweg 55H

€ 2.975.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
320 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Willemsparkweg 55H, 1071 GR Amsterdam Hoogwaardig, fraai afgewerkt, dubbel benedenhuis van circa 320m² met een zeer grote tuin gelegen op het Zuiden. De woning bevindt zich in een statisch pand op een uitstekende locatie in Amsterdam Oud-Zuid om de hoek van het Vondelpark en de…

Willemsparkweg 55H, 1071 GR Amsterdam

Hoogwaardig, fraai afgewerkt, dubbel benedenhuis van circa 320m² met een zeer grote tuin gelegen op het Zuiden. De woning bevindt zich in een statisch pand op een uitstekende locatie in Amsterdam Oud-Zuid om de hoek van het Vondelpark en de Cornelis Schuytstraat. Door de hoge plafonds en grote raampartijen, is de woning bijzonder licht en ruimtelijk.

Ligging & Bereikbaarheid

De woning is gelegen in het chique Amsterdam Oud-Zuid, tussen de Jacob Obrechtstraat en de Van Baerlestraat. In de buurt vindt u de exclusieve winkels van de Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat. De woning is op steenworp afstand gelegen van het welbekende Vondelpark. In de directe omgeving bevinden zich tal van voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, kinderdagverblijven, musea, terrassen en restaurants. Er is een goede verbinding naar de Ringweg A-10 en het openbaar vervoer bevindt zich in de nabije omgeving.

Willemsparkweg:
Deze straat loopt naar het vroegere Willemspark, dat in 1881 was ontworpen als aansluiting op het Vondelpark. Die buurt behoorde toen nog tot de gemeente Nieuwer-Amstel, die deze wel de Parkweg noemde. De plannen zijn echter in 1902 gewijzigd, waarna de tegenwoordige villawijk rond het Emmaplein is ontstaan. Het Willemspark is genoemd naar koning Willem I.
(Bron: stadsatlas Amsterdam)

Indeling

Begane grond

De woning betreedt u middels een tochtportaal die leidt naar de hal. Hier bevindt zich een ruime opbergkast die tevens goed gebruikt kan worden als garderobe. Een separaat toilet met fontein is hier ook te vinden. Bij toegang van de woonkamer valt het hoge plafond direct op. Door de grote raampartijen aan de achterzijde van de woning, die tot beneden aan het souterrain doorlopen, vangt de ruimte bijzonder veel natuurlijk licht. De enorme ruimte biedt plek voor een riante zithoek en aan de achterzijde van deze doorzon living kunt u heerlijk dineren met een op afstand bedienbare gas open haard aan uw zijde. In de keuken is een extra TV-aansluiting aanwezig, een metershoge koel-/ vriescombinatie, Miele Vaatwasser en fraaie stoomoven, dubbele Viking oven, 8-pits gasfornuis met afzuigkap en een klimaatkast van Gaggenau. Het kookeiland is midden in de ruimte opgezet waardoor deze ook kan dienen als statische bar.

Souterrain

Via de fraaie trap aan de achterzijde van de woning loopt u naar beneden naar het souterrain. Via grote schuifdeuren heeft u toegang tot de riante net aangelegde diepe tuin met tuinhuis. Het souterrain kan ideaal gebruikt worden als tweede woonkamer of recreatieve ruimte. Hier bevindt zich tevens erg veel bergruimte en een aparte inbouwkast. Aan de voorzijde van de woning bereikt u de slaapkamer van deze verdieping die ruimte biedt voor een King Size bed en beschikt over een en-suite badkamer. De badkamer omvat een inloopdouche, toilet en wastafel.

Eerste verdieping

Via de trap in de hal op de begane grond betreedt u de eerste verdieping van de woning, waar zich nog drie slaapkamers en twee badkamers bevinden. De voor- en achterzijde van de woning zijn gescheiden van elkaar middels een breed opgezette gang met extra opbergruimte. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de master bedroom met grote ingebouwde kasten, een balkon en een en-suite badkamer, die tevens ook via de centrale gang te betreden is. De badkamer is uitgestrekt opgezet en omvat een ligbad, een dubbele wastafel met meubel, dubbele inloopdouche en separaat toilet. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de andere twee goed bemeten slaapkamers, beiden voorzien van HR++ glas. Centraal gelegen tussen deze slaapkamers bevindt zich de en-suite badkamer, die beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel.

Bijzonderheden:

- Appartementsrecht van 320m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Diepe achtertuin op het Zuiden van 67m²
- Breed opgezette woning met grote raampartijen en een hoog plafond op de begane grond
- Energielabel E
- Airconditioning aanwezig in iedere slaapkamer
- HR++ glas aanwezig aan de achterzijde van de woning
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens