Amsterdam

Amsterdam – Zuidelijke Wandelweg 129

Zuidelijke Wandelweg 129

€ 1.750,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
63 m2
|
AANTAL KAMERS:
1
Share

Zuidelijke Wandelweg 129 1079RK Amsterdam Nieuw twee kamer appartement met veel daglicht het luxe en energiezuinige nieuwbouwcomplex “SUD”. Het gebouw is een zojuist opgeleverd (2020) appartementencomplex en is zeer gunstig en centraal gelegen in Amsterdam Zuid, aan de kop van de Zuidas. Deze begaande grond…

Zuidelijke Wandelweg 129 1079RK Amsterdam

Nieuw twee kamer appartement met veel daglicht het luxe en energiezuinige nieuwbouwcomplex “SUD”. Het gebouw is een zojuist opgeleverd (2020) appartementencomplex en is zeer gunstig en centraal gelegen in Amsterdam Zuid, aan de kop van de Zuidas. Deze begaande grond woning beschikt over een eigen entree, ruime inpandige berging, tuin en een parkeerplaats in de parkeerkelder.

SUD AMSTERDAM
Het nieuwbouwcomplex SUD is een gebouw met karakter. Het ontwerp is geïnspireerd op de architectuur van Berlage met mooie geveldetails zoals de ronde hoeken in het metselwerk. De slogan van SUD is niets voor niets: “Excellence is in the details”.
Het gebouw is zeer energiezuinig en daarmee duurzaam. Alle ruimtes in de woning zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Het appartement is gasloos met een eigen warmte-koude opslagvoorziening voor het hele gebouw . Op het dak staan zonnepanelen ter voorziening van energie.

Ligging:
Het appartement is gelegen in Amsterdam Zuid in de ‘Rivierenbuurt’ dichtbij de Rai.
De locatie is omgeven door veel groen en op loopafstand van parken zoals het prachtige Amstelpark en de Beatrixpark, Amstelpark, winkels/horeca evenals andere voorzieningen aan o.a. de Europaboulevard, de gezellige Scheldestraat en de knusse Maasstraat. Tevens is er een winkelcentrum en een sportschool liggen letterlijk om de hoek.

Station Amsterdam RAI, gelegen op een paar minuten loopafstand waar je met de tram, metro, trein of met de nieuwe Noord-Zuidlijn heel snel in het centrum of andere plekken in of buiten de stad bent. Station Zuid en het Amstelstation zijn op fietsafstand gelegen. De bereikbaarheid met de auto is zeer goed te noemen, via de A10, A4 en A2.

Indeling

Begaande grond
Eigen entree met hal naar de open woon eetkeuken. De woon eetkeuken is een lichte ruimte met een grote glaspartij aan de voorgevel. Door de hoge plafons heeft het appartement een zeer ruim gevoel. De keuken is voorzien van een inductie kooklaat met geïntegreerde afzuiger van Bora, koel vries combinatie, combi oven magnetron van Miele en een vaatwasser.
Achter de keuken zit de ruime inpandige berging waar ook de technische installatie zit. Tevens is dit ook de plek voor de wasmachine en droger. Hiernaast zit het separate toilet.

Aan de achterkant van het appartement zit de ruime slaapkamer met ingebouwde kledingkasten en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloop douche en een ruime wastafel. De tuin kan worden bereikt door de grote openslaande deuren in de slaapkamer. De tuin is gelegen op zuiden.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlak: 63 m² (gemeten conform NEN2580)
– Zeer energiezuinig
– Geen gas
– Vloerverwarming en vloerkoeling
– WTW (Warmte Terug Winning installatie)
– Hoge plafonds (2,93 meter)
– Dubbel glas (HR ++)
– Zeer gunstig gelegen nabij horeca- en gezellige winkelstraten
– Parkeerplaats in parkeer kelder
– Oplevering in overleg

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens