Badhoevedorp

Badhoevedorp – Parkietstraat 38

Parkietstraat 38

€ 695.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
144 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Parkietstraat 38, 1171 HV Badhoevedorp Uniek en rustig wonen op een fantastische, groene locatie in de zeer populaire Vogelbuurt in Badhoevedorp! Deze charmante twee-onder-een kapwoning van 144m² met zonnige achtertuin ligt praktisch op de grens van Amsterdam. Het woonhuis telt maar liefst vier slaapkamers en…

Parkietstraat 38, 1171 HV Badhoevedorp

Uniek en rustig wonen op een fantastische, groene locatie in de zeer populaire Vogelbuurt in Badhoevedorp!

Deze charmante twee-onder-een kapwoning van 144m² met zonnige achtertuin ligt praktisch op de grens van Amsterdam. Het woonhuis telt maar liefst vier slaapkamers en biedt veel verbouwingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld het ombouwen van de garage tot extra woonruimte. De woning is helemaal naar eigen smaak in te richten.

Het familiehuis ligt in een kindvriendelijke buurt met veel groen waar kinderen nog voor de deur kunnen buitenspelen. Daarbij is er ook meer dan genoeg ruimte om te parkeren op straat!

Bereikbaarheid:
Het woonhuis is gelegen in een kindvriendelijke buurt met veel groen en ligt op een steenworp afstand van meerdere sportclubs, sportveldjes, kinderdagverblijven en een winkelcentrum. Diverse uitvalswegen zoals A9 Haarlem-Amstelveen, A5 Hoofddorp-Amsterdam, A4 Schiphol en de ringweg A10 Amsterdam zijn goed bereikbaar. U bent ook binnen tien minuten op Schiphol.

Indeling:
Begane grond:
Entreehal met fraaie, gemêleerde vloertegel. Separaat toilet met fontein. Via de hal heeft u toegang tot de ruime, lichte woonkamer en de keuken. De woonkamer loopt over de gehele lengte en beschikt over een parketvloer. Aan de achterzijde is er tevens toegang tot de keuken. De zonnige achtertuin op het oosten bereikt u middels de openslaande deuren maar ook via de bijkeuken die achter de keuken ligt. In de tuin bevindt zich de garage die nu in gebruik is als atelier. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval.

Eerste verdieping:
Via een interne trap bereikt u de overloop met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet. Aan de voorzijde ligt een ruime slaapkamer met inbouwkast en daarnaast een tweede slaapkamer die nu wordt gebruikt als walk-in closet. Aan de achterzijde ligt een derde slaapkamer. De royale master bedroom is tevens aan de achterzijde waar u via de openslaande deuren toegang heeft tot het balkon. De badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Middels een interne trap bevindt u zich op de overloop. Twee bergruimtes aan weerszijden. De vierde slaapkamer is ruim en voorzien van een wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
– Oppervlakte van ca. 144m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Familiehuis
– Veel verbouwingsmogelijkheden
– Kindvriendelijk
– Groene en bosrijke omgeving
– Vier slaapkamers
– Royale, zonnige tuin
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Asbestclausule van toepassing
– ‘As is where is’ clausule van toepassing
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens