Badhoevedorp

Badhoevedorp – Prinsenhof 8

Prinsenhof 8

€ 895.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
199 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Prinsenhof 8, 1171 LG Badhoevedorp Op de mooiste plek in de villa wijk ‘het groene daken dorp’ ligt deze riante woning met een indrukwekkend grote voor- en achtertuin. De woning beschikt over een royale en lichte woonkamer met een grote vide en drie ruime slaapkamers….

Prinsenhof 8, 1171 LG Badhoevedorp

Op de mooiste plek in de villa wijk ‘het groene daken dorp’ ligt deze riante woning met een indrukwekkend grote voor- en achtertuin. De woning beschikt over een royale en lichte woonkamer met een grote vide en drie ruime slaapkamers. De woning is geschakeld maar door de zee aan privacy is het wonen bijna als vrijstaand te beleven.

Locatie/Bereikbaarheid:
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke en zeer groene wijk met veel bomen. In het dorp bevinden zich meerdere basisscholen. Daarnaast zijn er verschillende sportfaciliteiten, goede speciaalzaken en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. De woning heeft een zeer centrale ligging ten opzichte van het gezellige centrum van Badhoevedorp (welke momenteel een volledige vernieuwing ondergaat) en de diverse uitvalswegen (A4, A5, A9 en A10).
Met de fiets bent u binnen 30 minuten op het Leidseplein in het centrum van Amsterdam. Luchthaven Schiphol is op 10 minuten afstand gelegen en Amstelveen en Haarlem liggen binnen handbereik.

Indeling:
Via de ruime oprit bereikt u de entree van de woning. Bij binnenkomst bevindt zich een separaat toilet met fonteintje en heeft u direct toegang tot een slaap-/werkkamer (voorheen inpandige garage) voorzien van meerdere lichtkoepels. Deze ruimte leent zich uitstekend tot bijvoorbeeld het creëren van een praktijk aan huis. Via de hal bereikt u tevens de living. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle haard, een hoog plafond van ca. vier meter en schuifpuien aan weerszijden met toegang tot de voor- en achtertuin. De voor- en achtertuin voorzien de woning van veel privacy waardoor het voelt alsof u zich in een vrijstaand huis bevindt. Middels een spiltrap bereikt u de ruime vide, ook voorzien van een grote haard in het midden van de ruimte en een grote raampartij met bijzonder veel lichtinval. De open keuken, voorzien van spoelbak, koelkast, vriezer, oven en 5-pits gasfornuis biedt u tevens toegang tot de berging.
Aan de achterzijde van de woning, een slaapkamer met badkamer en-suite voorzien van een douche, toilet en wastafel. Deze kamer beschikt tevens over een schuifpui met toegang tot de ruime achtertuin, gelegen op het noordoosten. Aangrenzend aan deze kamer, een tweede slaapkamer met een ruimte te gebruiken als walk-in closet en suite en een schuifpui met toegang tot de achtertuin. Een separaat toilet met fontein en een ruimte met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger en de C.V. ketel bereikt u vanuit de living.

De voortuin van het woonhuis is gelegen op het zuidwesten en biedt de gelegenheid om twee tot vier auto’s te parkeren.

De woning leent zich er prima voor om geheel naar eigen smaak in te delen / te moderniseren.

Bijzonderheden:
- Woning van ca. 199m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Riante voor- en achtertuin
- Ruime living met vide en twee haarden
- Drie slaapkamers
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Energielabel C
- Parkeren middels eigen oprit voor de deur
- Nieuwe C.V. Ketel
- Recent vernieuwde verwarmingsleidingen
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens