Badhoevedorp

Badhoevedorp – Stevinstraat 11

Stevinstraat 11

€ 1.150.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
202 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Unieke kans, nog te realiseren helft van een 2-onder-1-kapwoning. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwbouw 2 onder 1 kap woning van ruim 200 m2 waarvan wij u de rechter helft te koop aan mogen bieden. Uitgangspunten bij de…

Unieke kans, nog te realiseren helft van een 2-onder-1-kapwoning. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwbouw 2 onder 1 kap woning van ruim 200 m2 waarvan wij u de rechter helft te koop aan mogen bieden. Uitgangspunten bij de bouw van deze halfvrijstaande villa zijn luxe en energie efficiëntie en dus gasloos.

De woning zal een luxe uitstraling hebben met een grote woonkeuken, twee badkamers en meerdere slaapkamers. De laatste innovaties als een warmtepomp en zonnepanelen zorgen voor energiezuinig wonen. De ruimte rondom de woning is groots en daardoor is het volop genieten van een nog aan te leggen tuin.

Kortom, een nieuwe 2-onder-1-kapwoning met eindeloos veel mogelijkheden!

Indeling:

Begane grond:
Entree. Bij binnenkomst in de hal bevindt zich de meterkast, separaat toilet met fontein en een trap met toegang naar de eerste verdieping. De moderne open keuken met kookeiland is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Aangrenzend, een riante living en eetkamer. In de bijkeuken bevinden zich de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger, alsmede de trap met toegang naar de kelder. Vanuit de bijkeuken bereikt u tevens de naastgelegen berging. Deze berging is ook vanuit buiten, middels openslaande deuren, toegankelijk. Uitermate geschikt voor opslag of het creëren van een werkruimte. De omliggende tuin is geheel naar eigen wens in te richten en biedt gezien de hoeveelheid ruimte van het kavel volop mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers en aan de achterzijde de master-bedroom. Beide zijn via de overloop te bereiken, evenals de luxe badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. Op deze verdieping is er ook een bergkast en separaat toilet met fontein gesitueerd.

Tweede verdieping:
Via de trap op de eerste verdieping bereikt u de tweede verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers. Een gevel- en dakraam voorzien de slaapkamer aan de voorzijde van bijzonder veel lichtinval. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van twee dakramen. Beide zijn via de overloop te bereiken, evenals de badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Ligging:
Deze nieuw te bouwen woning, met nog aan te leggen tuin, ligt in een rustige woonwijk in het centrum van Badhoevedorp. Het dorp is een ideale plek voor gezinnen met diverse winkels, een aantal basisscholen en meerdere sportaccommodaties. Het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn uitstekend. Zo zijn nabije plaatsen als Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol goed bereikbaar door de snelwegen A4, A5, A9 en A10 en rijden er diverse buslijnen. De woning beschikt over een eigen oprit en tevens is er onbetaald parkeren op de openbare weg.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2023
- Type 2/1 kap met kelder en berging
- Gebruiksoppervlak wonen ca. 202 m²
- Berging ca. 13,5 m²
- Kelder ca. 17,9 m²
- Gelegen op eigen grond dus géén erfpacht
- Energielabel A
- Gasloos: voorzien van een warmtepomp met elektrische boiler
- Zonnepanelen
- Vijf slaapkamers
- Twee badkamers
- De woning wordt gebouwd met Bouwgarant
- Bouw start in Q4 2022
- Bouwvergunning is reeds verleend
- Oplevering na realisatie

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens