Diemen

Diemen – Charley Tooropgracht 239+ PP

Charley Tooropgracht 239+ PP

€ 500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
72 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Charley Tooropgracht 239 + PP Diemen Prachtig licht 3-kamer appartement van ca. 72m² met balkon, gelegen op eigen grond in nieuwbouwwijk Holland Park te Diemen. Het appartement beschikt tevens over een eigen berging en wordt verkocht inclusief parkeerplaats. Locatie/bereikbaarheid: Het appartement is gelegen in Holland…

Charley Tooropgracht 239 + PP Diemen

Prachtig licht 3-kamer appartement van ca. 72m² met balkon, gelegen op eigen grond in nieuwbouwwijk Holland Park te Diemen. Het appartement beschikt tevens over een eigen berging en wordt verkocht inclusief parkeerplaats.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in Holland Park, op slechts 15 minuten van hartje Amsterdam. Holland Park beschikt over sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes, groene binnentuinen en mooie design appartementen. Holland Park is een bruisende wijk met goede voorzieningen, gezellige restaurantjes en uitstekende verbindingen. Mede door de centrale locatie is Holland Park zeer in trek. Binnen een mum van tijd is het centrum van Diemen of Amsterdam bereikbaar. Het NS station Diemen Zuid en metrostation Verrijn Stuartzijn op loopafstand bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers (blauwe zone, eigenaars krijgen geen vergunning op straat) en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A10).

Indeling:

Begane grond:
Centrale entree met lift en trappenhuis.

Derde verdieping:
Het appartement is gelegen op de derde verdieping, welke via trap of lift te bereiken is. Bij binnenkomst van het appartement heeft u vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Door het gehele appartement ligt er een fraaie PVC vloer en is de vloerverwarming in elke kamer met een eigen thermostaat te regelen. Aan voorzijde van de woning bevindt zich de riante slaapkamer en moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, handdoekradiator en een dubbele wastafel met meubel. Verder is er een separaat toilet met fontein te bereiken vanuit de hal. Hiernaast bevindt zich een inpandige berging die dient als wasruimte. Aan de achterzijde bevindt zich de tweede slaapkamer. De woonkamer is een fijne, lichte ruimte door de grote raampartijen en hoge plafonds. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot het balkon, gelegen boven een van de karakteristieke grachten van Holland Park. De woonkamer is verder voorzien van een open keuken met diverse inbouwapparatuur als 4-pits inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi-oven. Door de gehele woning ligt er vloerverwarming, welke per kamer te bedienen is.

Verder is er een gemeenschappelijke binnentuin en zijn er diverse fietsenstallingen voor de bewoners. In de onderbouw van het complex bevindt zich tevens een eigen berging van circa 6m² en een eigen parkeerplaats. Het appartement wordt inclusief de parkeerplaats verkocht.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 72m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Balkon aan woonkamer van ca. 7m²
- Bouwjaar 2020
- Gelegen op eigen grond
- Professioneel beheerde VvE met MJOP
- Service kosten €191,93 per maand
- Het appartement wordt inclusief de parkeerplaats verkocht
- Berging (ca. 6m²) in de onderbouw
- Energielabel A
- Geheel voorzien van dubbelglas (HR++)
- Stadsverwarming
- PVC vloer in de gehele woning
- Vloerverwarming per kamer individueel te bedienen
- Lift aanwezig
- Gemeenschappelijke binnentuin en fietsenstalling
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens