Diemen

Diemen – Muiderstraatweg 57

Muiderstraatweg 57

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
66 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Muiderstraatweg 57 sous, 1111 PT Diemen Volledig gerenoveerd en heerlijk licht appartement van ca. 66m² met riante tuin en twee slaapkamers in het souterrain van een karakteristiek pand! Omgeven door groen, water, privacy en de gemakken van een stad. Kortom, een unieke turn-key woning gelegen…

Muiderstraatweg 57 sous, 1111 PT Diemen

Volledig gerenoveerd en heerlijk licht appartement van ca. 66m² met riante tuin en twee slaapkamers in het souterrain van een karakteristiek pand! Omgeven door groen, water, privacy en de gemakken van een stad. Kortom, een unieke turn-key woning gelegen in een oase van rust met de reuring van de binnenstad in handbereik.

Ligging & Bereikbaarheid

De locatie van de woning is ideaal. Allereerst bevindt deze zich direct aan het Diemerbos, met al zijn recreatiemogelijkheden. De diverse snelwegen (A1, A9 en A10) zijn gemakkelijk bereikbaar, net als het Sciencepark, het gebied rond de Johan Cruijff Arena en het centrum van Amsterdam, die allemaal op fietsafstand liggen. Schiphol is ongeveer 12 minuten rijden. In de directe omgeving vindt u meerdere basisscholen, winkelcentrum Diemerplein, diverse horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Ook het openbaar vervoer is goed toegankelijk. Om de hoek is er een busverbinding naar onder andere 't Gooi, IJburg en Almere. In het centrum van Diemen is er een NS-station dat u binnen enkele minuten naar Amsterdam Centraal brengt. Tramlijn 19 biedt eveneens een verbinding naar het centrum van de hoofdstad.

Indeling

Via de nette entree op de begane grond betreedt u via een trap naar beneden de woning in het souterrain. De grote raampartijen aan de achterzijde van de woning zorgen ervoor dat de woonkamer bijzonder veel natuurlijk licht vangt wat zorgt voor een aangename sfeer in de woning. De bijzondere open keuken met kookeiland is de eye-catcher van de woonkamer en beschikt over een 4-pits inductie plaat met afzuiger, een koel-/ en vriesopstelling, vaatwasser, combi-oven en Quooker. De speelse open trap leidt u naar de riante tuin van ca. 40m2. Aan de voorzijde van de woning treft u de twee goed bemeten slaapkamers, beide voorzien van grote geblindeerde raampartijen. Hierdoor vangen de ruimtes veel natuurlijk licht én behoudt u uw privacy. Centraal gelegen in de woning vindt u de badkamer met inloopdouche en de op maat gemaakte wastafel met meubel. Een separaat toilet met fontein bevindt zich direct naast de badkamer en bovendien beschikt de woning ook over een fijne berging!

Bijzonderheden:

- Appartementsrecht van 66m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Volledig gerenoveerd
- Riante tuin van ca. 40m²
- Twee goed bemeten slaapkamers
- Eigen grond
- VvE in oprichting
- Luxe keuken met inbouwapparatuur
- Energielabel A
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens