Diemen

Diemen – Willem Dudokhof 139+PP

Willem Dudokhof 139+PP

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
70 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Willem Dudokhof 139 + PP, 1112 ZA Diemen Prachtig licht 3-kamer appartement van ca. 70m² met balkon, gelegen op eigen grond in nieuwbouwwijk Holland Park te Diemen. Het appartement beschikt tevens over een eigen berging en wordt verkocht inclusief parkeerplaats. Locatie/bereikbaarheid: Het appartement is gelegen…

Willem Dudokhof 139 + PP, 1112 ZA Diemen

Prachtig licht 3-kamer appartement van ca. 70m² met balkon, gelegen op eigen grond in nieuwbouwwijk Holland Park te Diemen. Het appartement beschikt tevens over een eigen berging en wordt verkocht inclusief parkeerplaats.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in Holland Park, op slechts 15 minuten van hartje Amsterdam. Holland Park beschikt over sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes, groene binnentuinen en mooie design appartementen. Holland Park is een bruisende wijk met goede voorzieningen, gezellige restaurantjes en uitstekende verbindingen. Mede door de centrale locatie is Holland Park zeer in trek. Binnen een mum van tijd is het centrum van Diemen of Amsterdam bereikbaar. Het NS station Diemen Zuid en metrostation Verrijn Stuartzijn op loopafstand bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers (blauwe zone, eigenaars krijgen geen vergunning op straat) en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A10).

Indeling:

Begane grond:
Centrale entree met lift en trappenhuis.

Derde verdieping:
Het appartement is gelegen op de derde verdieping, welke via trap of lift te bereiken is. Bij binnenkomst heeft u vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer. Wanneer u verder door de hal loopt treft u aan de linkerzijde een separaat toilet met fontein en aan de rechterzijde de badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met meubel. Naast de badkamer is er een inpandige berging met de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger. Tevens bevindt zich hier ook de mechanische ventilatie box.
Aan de achterzijde bevindt zich de tweede slaapkamer. Vanuit hier is er toegang tot het balkon van ca. 8m², welke gelegen is op het Westen. De woonkamer is een fijne en lichte ruimte door de meerdere raampartijen en hoge plafonds. Vanuit de woonkamer is er ook toegang mogelijk tot het balkon. De woonkamer is voorzien van een video intercomsysteem en een open keuken met diverse inbouwapparatuur als 4-pits inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi-oven. Door de gehele woning ligt er vloerverwarming, welke per kamer met een eigen thermostaat te bedienen is.

Tot slot is er een gemeenschappelijke binnentuin en zijn er diverse fietsenstallingen voor de bewoners. In de onderbouw van het complex bevindt zich een eigen berging van circa 5m² en een eigen parkeerplaats. Het appartement wordt inclusief de parkeerplaats verkocht.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 70 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Balkon van ca. 8 m² op het Westen
- Bouwjaar 2019
- Gelegen op eigen grond
- Professioneel beheerde VvE met MJOP
- Service kosten appartement: €140,25 per maand
- Service kosten parkeerplaats: €34,46 per maand
- Het appartement wordt inclusief de parkeerplaats verkocht
- Berging van ca. 5m² in de onderbouw
- Energielabel A
- Geheel voorzien van dubbelglas (HR++)
- Stadsverwarming
- Vloerverwarming per kamer individueel te bedienen
- Lift en video intercomsysteem aanwezig
- Gemeenschappelijke binnentuin en fietsenstalling
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens