Muiden

Muiden – Hellingstraat 26

Hellingstraat 26

€ 695.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
185 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Hellingstraat 26, 1398 AW Muiden (De Werf bij de Sluis in Muiden) Unieke monumentale werfwoning (ca. 185 m2) met tuin (ca. 60 m2) die volledig naar eigen wens gerenoveerd kan worden. Deze monumentale renovatiewoning maakt deel uit van het project De Werf bij de Sluis…

Hellingstraat 26, 1398 AW Muiden (De Werf bij de Sluis in Muiden)

Unieke monumentale werfwoning (ca. 185 m2) met tuin (ca. 60 m2) die volledig naar eigen wens gerenoveerd kan worden. Deze monumentale renovatiewoning maakt deel uit van het project De Werf bij de Sluis in Muiden, een hoogwaardige gebiedstransformatie. Deze woning kan op korte termijn van u zijn!

Locatie/ bereikbaarheid:
Deze woning ligt midden in het centrum van Muiden met zijn historische straatjes, de sluizen, de Koninklijke Jachthaven, gezellige winkeltjes, diverse horecagelegenheden en natuurlijk het Muiderslot. Naast alle watersportmogelijkheden wat Muiden te bieden heeft kan je ook terecht bij SC Muiden om te voetballen, hockeyen en tafeltennissen en dat allemaal op fietsafstand!

In de zomer zullen er in de nieuwe wijk de Krijgsman een supermarkt, restaurant en diverse winkels gereed zijn. Ook komt er in deze wijk een nieuwe brede school met basisonderwijs en kinderopvang. Naar verwachting zal dit in januari 2022 geopend gaan worden.
Ook het grote winkelcentrum Maxis ligt om de hoek met o.a. Albert Heijn XL, Lidl en de Hema.

Met de auto ben je met 15 minuten (via de verplaatste A1) in Amsterdam of met 20 minuten op Schiphol. Het NS-station van Weesp ligt op 3 kilometer fietsafstand.

Hellingstraat 26
Dit pand, gelegen op een hoek direct aan de oude toegangspoort naar de werf, dateert uit 1849 en heeft een rijk verleden. Het heeft jarenlang dienst gedaan als magazijn van de werf. Dankzij deze functie heeft het pand een geheel eigen, uniek karakter. Het is relatief ondiep maar wel ruim 14 meter breed. Op de begane grond schijnt veel daglicht naar binnen via de 4 grote ramen aan de kant van de Hellingstraat. Ook aan de kant van de Vecht zitten verschillende raampartijen en openslaande deuren naar het woning-brede terras (tuin) aan de Vechtzijde (oost). De karakteristieke details, zoals de plafondhoogte van bijna 3 meter op de begane grond, kunnen gecombineerd worden met hedendaags wooncomfort.

Op de eerste etage is voldoende ruimte voor 3 slaapkamers en een riante badkamer. Zie voor inspiratie de plattegronden. De er boven gelegen vliering (nokhoogte ca. 2,60 meter) kan prima dienst doen als bergruimte bijvoorbeeld.

Bijzonderheden:
- Woonhuis (ca. 185 m2) met een perceeloppervlakte van ca. 176 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
- Tuin van ca. 60 m2
- Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van het project de Werf aan de Sluis. De koopsom van de parkeerplaats bedraagt € 35.000,- v.o.n.
- De indicatie voor de servicekosten voor de parkeerplaats bedragen ca. € 34,- per maand
- Eerste recht van huur voor een ligplaats in de haven (lengte van ca. 7m)
- ‘As is where is’ clausule van toepassing, woning wordt in de huidige staat opgeleverd
- Bouwkundig- en funderingsrapport aanwezig
- Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens