Muiden

Muiden – Hellingstraat 34O53*

Hellingstraat 34O53*

€ 725.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
146 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

**VERKOOP GESTART! SCHRIJF U NU IN VOOR EEN WONING UIT FASE 1 VIA DE KNOP INTERESSE OP DE PROJECTWEBSITE** Hellingstraat 34 (kavel O53), 1398 AW Muiden (De Werf bij de Sluis in Muiden) BENT U OP ZOEK NAAR EEN PERCEEL BOUWGROND DIRECT AAN VAARWATER DAN…

**VERKOOP GESTART! SCHRIJF U NU IN VOOR EEN WONING UIT FASE 1 VIA DE KNOP INTERESSE OP DE PROJECTWEBSITE**

Hellingstraat 34 (kavel O53), 1398 AW Muiden (De Werf bij de Sluis in Muiden)

BENT U OP ZOEK NAAR EEN PERCEEL BOUWGROND DIRECT AAN VAARWATER DAN IS DIT UW KANS!

LET OP: Aanmelding betreft de kavel met een impressie van het huis wat er op gebouwd kan worden middels de reeds verleende onherroepelijke bouwvergunning. Vraagprijs is de prijs van de grond, exclusief de bouw van het huis.

Project informatie:
De Werf bij de Sluis in Muiden is een uniek project. Een combinatie van werfwoningen, kavels, en appartementen. Van levendigheid en geborgenheid. Van luxe en comfort. En dat allemaal op een historische plek in Muiden. Een unieke kans om een kavel aan de Vecht, met privé ligplaats en 2 parkeerplaatsen te bebouwen! Op basis van uw eigen ontwerp, of via een reeds onherroepelijke omgevingsvergunning (zie impressies).

Locatie/ bereikbaarheid:
Deze kavel ligt midden in het centrum van Muiden met zijn historische straatjes, de sluizen, de Koninklijke Jachthaven, gezellige winkeltjes, ook voor de dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden en natuurlijk het Muiderslot. Naast alle watersportmogelijkheden die Muiden te bieden heeft, kan je ook terecht bij Sportpark Bredius om te voetballen (SC Muiden), hockeyen en tafeltennissen en dat allemaal op fietsafstand!

In de zomer zullen er in de nieuwe wijk De Krijgsman een supermarkt, restaurant en diverse winkels gereed zijn. Ook komt er in deze wijk een nieuwe brede school met basisonderwijs en kinderopvang. Naar verwachting zal dit in januari 2022 geopend gaan worden.
Ook het grote winkelcentrum Maxis ligt om de hoek met o.a. Albert Heijn XL, Lidl en de Hema.

Met de auto ben je met 15 minuten (via de verplaatste A1) in Amsterdam of met 20 minuten op Schiphol. Het NS-station van Weesp ligt op 3 kilometer fietsafstand.

Kavel O. Soling bestaat uit twee kavels van ca. 262 m2 (O53) en 314 m2 (O54). U kunt de kavel bebouwen middels een eigen ontwerp met 1 parkeerplaats op eigen terrein en een eigen ligplaats direct grenzend aan de tuin. Of u kiest voor gemak en maakt gebruik van de onherroepelijke omgevingsvergunning die reeds is afgegeven: Rijnboutt Architecten ontwierp voor deze kavel twee luxe werfwoningen die bereikbaar zijn via de hoofdentree. Het woonoppervlak van O53 bedraagt dan ca. 150m2. Een fraaie tweelaagse woning met riante doorzonwoonkamer met terras, tuin en aangrenzende aanlegplek voor uw boot. Op de verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers en 2 badkamers. Dit bouwvlak is iets terug gelegen ten opzichte van het aangrenzende bouwvlak van O54. Dit vergroot de privacy en intieme sfeer. U vindt op deze plek de perfecte combinatie van kleinschaligheid en weidsheid van de werf. Het stoere karakter in combinatie met de open gevel zorgen voor een unieke, geheel eigen uitstraling.

Bijzonderheden:
– Perceeloppervlakte: ca. 262 m2 eigen grond
– Kavel wordt bouwrijp opgeleverd
– Beschermd stadsgezicht
– Parkeren: 1 parkeerplaats op eigen terrein en 1 parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage (ad. ca. € 35.000,- v.o.n.)
– Privé aanlegsteiger
– Een impressie van hoe uw droomwoning van ca. 150m2 eruit zou kunnen zien, treft u aan bij de foto’s

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens