Muiden

Muiden – Hellingstraat 78B

Hellingstraat 78B

€ 855.000 V.O.N.
|
OPPERVLAKTE:
110 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

***ZATERDAG 16 JULI OPEN HUIZEN DAG VAN 10.30 tot 13.00*** ***START BOUW FASE 2 DEFINITIEF: ZOMER 2022!*** Bouwnummer F24 B Finn — Een riant woonoppervlakte van ca. 111 m². De lift komt direct uit in het appartement. De woonkamer heeft een gebruiksoppervlak van bijna 70m²….

***ZATERDAG 16 JULI OPEN HUIZEN DAG VAN 10.30 tot 13.00***

***START BOUW FASE 2 DEFINITIEF: ZOMER 2022!***

Bouwnummer F24 B Finn -- Een riant woonoppervlakte van ca. 111 m². De lift komt direct uit in het appartement. De woonkamer heeft een gebruiksoppervlak van bijna 70m². Riante loggia op het zonnige westen van ca. 10 m². Er is momenteel één slaapkamers ingetekend maar dit kan zeer gemakkelijk in twee slaapkamers worden gewijzigd.

Het project
De Werf bij de Sluis in Muiden is een nieuwe intieme woonbuurt gelegen aan De Vecht, waar verschillende werelden samen komen. Het biedt een mooie combinatie van de levendigheid van de kern van Muiden en de rust en weidsheid van het buitengebied. Eigentijdse architectuur van architectenbureau Rijnboutt en het verleden lopen moeiteloos in elkaar over. De gebouwen voegen zich naar het rijke verleden van deze plek. De combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid maken dat De Werf bij de Sluis in Muiden een gebied is dat klaar is voor de toekomst. In deze nieuwe eigentijdse woonbuurt worden 62 luxe woningen gerealiseerd. Appartementen, penthouses en werfhuizen met eigen parkeerplaats(-en), mogelijkheid tot het huren van een privé ligplaats in de haven voor de deur en een schitterend uitzicht over De Vecht. Woningen die veel privacy bieden en tegelijkertijd onderdeel uitmaken van het stadje.
De woningen worden voorzien van een luxe badkamer van Tortu en een keuken van Siematic. De wanden worden behangklaar opgeleverd en de plafonds worden strak en glad afgewerkt.

Locatie/ bereikbaarheid
Muiden ligt perfect met aan de ene kant het schitterende Gooi en aan de andere kant Amsterdam. Dankzij de eigen afslag en de verbreding van de A1 ligt de stad dichterbij dan ooit. Per auto is het van Muiden naar Amsterdam maar tien minuten rijden. En ook met het openbaar vervoer kunt u vanuit Muiden alle kanten op. Met buslijn 110 bent u zo op het NS-station Weesp, in Muiderberg en Naarden en op het station Naarden-Bussum. Ook brengt deze bus u naar het P+R-terrein net buiten Muiden. Daar kunt u de bus nemen naar Amsterdam-IJburg, Amsterdam-Oost, Amsterdam Zuidoost, Weesp, Bussum, Huizen, Hilversum en Almere. Iedere vijf minuten vertrekt er een bus naar Amsterdam Amstel. Het P+R-terrein is ook per fiets bereikbaar. U bent er in vijf minuten.

Interesse
Heeft u interesse in één van de woningen? Bekijk de beschikbare informatie op de projectwebsite (De Werf bij de Sluis in Muiden). Alle belangrijke stukken zoals prijzen en downloads staan op deze projectwebsite. Of u kunt het verkoopteam bellen of e-mailen voor een afspraak ter plaatse, of voor het stellen van vragen.

Bijzonderheden
- Indicatieve oplevering fase 2, ca. tweede helft 2024
- Project De werf bij de sluis in Muiden - 62 luxe nieuwbouw werfappartementen, penthouses en werfwoningen
- Fase 2: Veelal twee parkeerplaatsen in de onderbouw of op eigen terrein (elektrisch oplaadpunt behoort tot de mogelijkheden)
- High end afwerking
- Optie voor een privé ligplaats in de haven, rekening houdend met een boot van ca. 7 meter.
- Eigen berging
- Gelegen op eigen grond dus géén erfpacht
- Exclusief parkeerplaats in ondergelegen parkeerkelder (€35.000,- p.p.)
- Het gehele complex is gesplitst in appartementsrechten
- De Vereniging van Eigenaars zal worden beheerd door NEWOMIJ VVE Beheer
- De woningen worden ‘vrij op naam’ (v.o.n.) aangeboden, vaste projectnotaris

Alle belangrijke stukken zoals prijzen en downloads staan op de website. U kunt het verkoopteam bellen of e-mailen voor een afspraak ter plaatse, of voor het stellen van vragen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens