Muiden

Muiden – Herengracht 76

Herengracht 76

€ 1.695.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
541 m2
|
AANTAL KAMERS:
9
Share

Herengracht 76, 1398 AD MUIDEN Monumentaal grachtenpand Dit grachtenpand van 541 m² bevindt zich in de historische binnenstad van de haven- en vestingstad Muiden, vlakbij Amsterdam en is voorzien van diverse authentieke details met aan de voorzijde een prachtig vrij uitzicht over de Vecht en…

Herengracht 76, 1398 AD MUIDEN

Monumentaal grachtenpand

Dit grachtenpand van 541 m² bevindt zich in de historische binnenstad van de haven- en vestingstad Muiden, vlakbij Amsterdam en is voorzien van diverse authentieke details met aan de voorzijde een prachtig vrij uitzicht over de Vecht en de sluis.

Er is een omgevingsvergunning ingediend voor het creëren van vier appartementen. Maar dit prachtige grachtenpand kan uiteraard ook gebruikt worden als volledig woonhuis of in combinatie met kantoor, galerie, showroom en/of atelier.

Locatie/ bereikbaarheid:
Deze woning ligt midden in het centrum van Muiden met zijn historische straatjes, de sluizen, de Koninklijke Jachthaven, gezellige winkeltjes, diverse horecagelegenheden en natuurlijk het Muiderslot. Naast alle watersportmogelijkheden wat Muiden te bieden heeft kan je ook terecht bij SC Muiden om te voetballen, hockeyen en tafeltennissen en dat allemaal op fietsafstand!

In de zomer zullen er in de nieuwe wijk de Krijgsman een supermarkt, restaurant en diverse winkels gereed zijn. Ook komt er in deze wijk een nieuwe brede school met basisonderwijs en kinderopvang. Naar verwachting zal dit in januari 2022 geopend gaan worden. Ook het grote winkelcentrum Maxis ligt om de hoek met o.a. Albert Heijn XL, Lidl en de Hema.

Met de auto ben je met 15 minuten (via de verplaatste A1) in Amsterdam of met 20 minuten op Schiphol. Het NS-station van Weesp ligt op 3 kilometer fietsafstand.

Indeling:
Begane grond (circa 283 m²): Via de voordeur aan de straatzijde treft u de entree naar de hal. Rechts van de hal treft u de entree naar de kamer aan de grachtzijde en links van de hal de entree naar een zeer grote ruimte welke vrij indeelbaar is. De ruimte is ook via de achterzijde bereikbaar. Aan de achterzijde staat een oud bakhuisje wat binnendoor bereikbaar is.

1e verdieping (131 m²): via de trap wordt de hal bereikt, deze geeft toegang tot de lichte kamer aan de voorzijde met vijf grote ramen en uitzicht over de Vecht en de sluis. Aan de achterzijde bevinden zich twee kamers en twee badkamers.

2e Verdieping (127 m²): riante overloop met drie ruime kamers en een oude voorkamer.

Parkeren
Op eigen terrein die bereikbaar zijn via de Kloosterstraat. Verder is op de openbare weg (betaald) parkeren mogelijk en heeft Muiden een vergunningenbeleid.

Huidige bestemming:
Gemengde bedrijven (kantoor-/showroom/atelier/galerie) en wonen. Horeca is niet toegestaan. Meer informatie betreffende de bestemming is op te vragen bij de gemeente Muiden.

Bijzonderheden:
- Grachtenpand ca. 541 m2 met een perceeloppervlakte van ca. 490 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
- Tuin van ca. 146 m2
- ‘As is where is’ clausule van toepassing, woning wordt in de huidige staat opgeleverd
- Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens