Muiden

Muiden – Noordpolderweg 11

Noordpolderweg 11

€ 1.500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
185 m2
|
AANTAL KAMERS:
8
Share

Zeer landelijk, nabij de oude stadskern van Muiden in de metropool van Amsterdam, gelegen vrijstaande woonhuis met 185 m² woonoppervlakte en 6068 m². Het object bevindt zich op een van de mooiste locaties 15 minuten buiten Amsterdam aan het IJmeer met weids en magnifiek vrij…

Zeer landelijk, nabij de oude stadskern van Muiden in de metropool van Amsterdam, gelegen vrijstaande woonhuis met 185 m² woonoppervlakte en 6068 m². Het object bevindt zich op een van de mooiste locaties 15 minuten buiten Amsterdam aan het IJmeer met weids en magnifiek vrij uitzicht over de weilanden en het Muiderslot.

Het pand ligt op eigen grond, is omgeven door weilanden en en is door de huidige eigenaars in 1995 gebouwd. Het pand heeft een prachtig weids uitzicht over de achter en voor gelegen weilanden.

Locatie/ bereikbaarheid
Muiden ligt perfect met aan de ene kant het schitterende Gooi en aan de andere kant Amsterdam. Dankzij de eigen afslag en de verbreding van de A1 ligt de stad dichterbij dan ooit. Per auto is het van Muiden naar Amsterdam maar tien minuten rijden. En ook met het openbaar vervoer kunt u vanuit Muiden alle kanten op. Met buslijn 110 bent u zo op het NS-station Weesp, in Muiderberg en Naarden en op het station Naarden-Bussum. Ook brengt deze bus u naar het P+R-terrein net buiten Muiden. Daar kunt u de bus nemen naar Amsterdam-IJburg, Amsterdam-Oost, Amsterdam Zuidoost, Weesp, Bussum, Huizen, Hilversum en Almere. Iedere vijf minuten vertrekt er een bus naar Amsterdam Amstel. Het P+R-terrein is ook per fiets bereikbaar. U bent er in vijf minuten.

Muiden
De eerste vermelding van het plaatsje Muiden dateert uit de vroege middeleeuwen. Het woord Muide drukt uit de monding van een rivier op zee (vergelijk IJmuiden, Arnemuiden, Sint Anna ter Muiden, Pleimuiden en Genemuiden). In 1122 kreeg Muiden tegelijk met Utrecht stadsrechten. Na de Tweede Wereldoorlog verandert Muiden langzamerhand in een forensenplaats met toeristische aspecten, waar nog steeds de karakteristiek van de historische vestingstad valt te genieten. Muiden is zeer geliefd bij gezinnen met kinderen, fietsers, hardlopers, wandelaars en watersporters.

Indeling:
Begane grond:
Royale hal met toegang tot de woonkamer, slaapkamer en kelder (112 m²). Vanuit de hal komt men middels de deur in de woonkamer met een houtkachel en schuifpui naar het terras met schitterend uitzicht over de weilanden. De ruime slaapkamer aan de voorzijde heeft een geschakelde badkamer met de slaapkamer aan de tuinzijde. De keuken is half open met de woonkamer en bevindt zich aan de achterkant. Deze is v.v. een 5-pitsgasfornuis en oven, koelkast, vriezer, combi- oven/magnetron en afwasmachine.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping treft u een ruime overloop met toegang tot vier grote slaapkamers, wasruimte en een badkamer v.v. ligbad, douche, wastafel en toilet. Via de hal bereikt u ook de vliering in de kapverdieping.

Bijzonderheden:
– Karakteristiek landhuis nabij Amsterdam
– Bouwjaar 1995
– Woonoppervlakte 185 m²
– Kelder 112 m²
– vliering 11 m²
– Garage 36 m²
– Grond 6068 m²
– 6 slaapkamers, 2 badkamers
– Parkeerruimte op eigen terrein
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens