Nieuwersluis

Nieuwersluis – Mijndensedijk 27WS01

Mijndensedijk 27WS01

€ 1.000.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
108 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Mijndensedijk 27WS01, 3632NN Nieuwersluis Op een prachtige en rustige plek, aan een breed deel van rivier De Vecht, ligt de woonark Mythras. Het perceel omvat een zonnige, privé gelegen tuin van maar liefst 380m² met tuinhuis, een botenligplaats en twee parkeerplaatsen. Vanuit de woonark zijn…

Mijndensedijk 27WS01, 3632NN Nieuwersluis

Op een prachtige en rustige plek, aan een breed deel van rivier De Vecht, ligt de woonark Mythras. Het perceel omvat een zonnige, privé gelegen tuin van maar liefst 380m² met tuinhuis, een botenligplaats en twee parkeerplaatsen. Vanuit de woonark zijn de uitzichten ronduit spectaculair te noemen, idyllische landerijen, vergezichten en natuurlijk de Vecht. De natuur opent zich in alle seizoenen schilderachtig. De ligplaats van de ark is nèt buiten het oude dorpscentrum van Loenen aan de Vecht gesitueerd met alle voorzieningen op drie minuten fietsafstand.

Bereikbaarheid

Nieuwersluis/Loenen aan de Vecht in het hart van de Vechtstreek en is centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam, Schiphol en Hilversum. De sportvoorzieningen van Loenen aan de Vecht liggen op vijf minuten fietsafstand, terwijl de Vecht aan uw voeten kabbelt en het Loosdrechtse Plassen-gebied, via de Mijndense Sluis, op twee minuten vaarafstand te bereiken is. Een ideale plek voor de rust- en watersportliefhebber pur sang! Het Vechtdorp heeft drie basisscholen, vele vormen van kinderopvang, meerdere sportverenigingen zoals een voetbal-, tennis-, hockey, golfvereniging en er zijn diverse restaurants en bistro’s aanwezig.

Indeling

Via de riante en prachtig aangelegde tuin bereikt u de ingang van de woonark Mythras, verdeeld over twee verdiepingen. Bij binnenkomst betreedt u de ruime hal met separaat toilet. Vanuit de ruime en lichte woonkamer heeft u middels grote raampartijen, gelegen op een hoek, prachtig wijds uitzicht over de Vecht. Daarnaast voorziet de openhaard deze ruimte van bijzonder veel sfeer. Openslaande deuren verlenen u toegang tot het fraai aangelegde terras, gelegen in de zonnige tuin. De keuken is centraal gelegen en uitgerust met een oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, spoelbak en voldoende opbergmogelijkheden. Aan de voorzijde betreedt u middels een schuifpui het heerlijke terras gelegen op het Westen aan de waterkant, waar u tot in de late uurtjes van de zon kunt genieten. De master bedroom bereikt u middels een opstapje en is voorzien van een badkamer en-suite met dubbele wastafel met meubel en een ligbad met douche. Tevens is de slaapkamer uitgerust met twee ingebouwde kasten.

Via een vaste trap bereikt u de beneden verdieping. Hier bevindt zich de tweede slaapkamer (plafondhoogte 1,93m), tevens goed te gebruiken als werkkamer. Een ruime walk-in closet is tevens op deze verdieping gelegen, alsmede een bijzonder ruime berging (61m²). Hier zijn ook de aansluitingen voor een wasmachine/ droger en de vuilwaterpomp.

De gehele woning is uitgerust met een prachtige houten visgraat vloer.

Het riante perceel, eigen grond, is recent geheel opnieuw aangelegd en biedt bijzonder veel privacy en prachtig uitzicht over de Vecht. De tuin is voorzien van een eigen parkeergelegenheid met ruimte voor twee of drie auto’s. Aangrenzend aan deze parkeerplaats is een recent geplaatst tuinhuis, voorzien van elektra. Tevens beschikt de tuin over een afmeersteiger van circa acht meter lang om een boot aan te leggen.

Bijzonderheden

- Woonoppervlakte 108m² (conform NEN 2580 GO 85m²) en het souterrain 23m² (stahoogte 1.93m) volledig ingericht als woonruimte inclusief daglicht toetreding;
- Souterrain tevens een ruime berging van ca. 61m² (stahoogte <1,50m); - Recent opnieuw aangelegde tuin 380m² (conform NEN2580) inclusief vlonders; - Kadastraal oppervlakte 330m²; - Tuinhuis (14m²) voorzien van elektra, aangelegd in 2019; - Prachtig uitzicht over de Vecht; - Bouwjaar ark 1996; - Binnen schilderwerk uitgevoerd in 2015; - Buiten schilderwerk uitgevoerd in 2021; - Privé ligplaats voor sloep bij ark circa 8 meter; - Liggeld Waternet per jaar ca. € 2238,- (ark, steiger, vlonders); - Energielabel B; - Zonwering aan de Vechtzijde aanwezig; - Twee tot drie parkeerplaatsen op eigen terrein; - Zonnepanelen (10) aanwezig; - Het bestemmingsplan laat toe de bestaande ark te vervangen door een twee verdiepingen watervilla van 18 x 6 meter; - Oplevering in overleg. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens