Nigtevecht

Nigtevecht – Dorpsstraat 104

Dorpsstraat 104

€ 1.250.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
153 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Dorpsstraat 104, Nigtevecht In het pittoreske dorp Nigtevecht, gelegen aan de Vecht, bieden wij deze prachtige geheel gerenoveerde woning (ca. 153m²) aan. Deze half vrijstaande woning, verdeeld over twee verdiepingen, beschikt over een riante living, een prachtige achtertuin met aanlegplaats, vier slaapkamers en twee badkamers….

Dorpsstraat 104, Nigtevecht
In het pittoreske dorp Nigtevecht, gelegen aan de Vecht, bieden wij deze prachtige geheel gerenoveerde woning (ca. 153m²) aan. Deze half vrijstaande woning, verdeeld over twee verdiepingen, beschikt over een riante living, een prachtige achtertuin met aanlegplaats, vier slaapkamers en twee badkamers. De karakteristieke voorzijde van de woning is bij de renovatie volledig intact gehouden, echter als u over de drempel stapt ervaart u een oase van luxe van rust.
Kortom, heerlijk wonen met prachtig uitzicht over de Vecht!

Bereikbaarheid
Nigtevecht is gelegen in de gemeente Stichtse Vecht, provincie Utrecht. Het karakteristieke dorp beschikt over alle voorzieningen zoals scholen, een eetcafé, supermarkt, sportvelden en een haven met eigen watersportvereniging. Het dorp is gelegen onder de rook van Amsterdam en Utrecht en nabij uitvalswegen, zoals A1, A2 en A9. Weesp en Loenen aan de Vecht zijn op een paar kilometer afstand gelegen. Binnen een paar minuten rijden, bereikt u het station Weesp of Breukelen.

Indeling
Eigen oprit met traditioneel hekwerk biedt toegang tot de woning.

Begane grond
Entree. Hal met een tweede badkamer voorzien van een douche en toilet biedt toegang tot de riante living. Via de gezellige woonkeuken bereikt u de woonkamer, gelegen aan de achterzijde. De luxe uitgevoerde keuken is voorzien van een spoelbak, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een inductieplaat met ingebouwd afzuigsysteem. Tevens is het marmeren kookeiland voorzien van een gezellig bargedeelte. Middels een grote schuifpui heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de heerlijke achtertuin incuslief steiger met aanlegplaats voor een boot. Aan de voorzijde van de woning is een goed bemeten kamer gesitueerd, ideaal te gebruiken als slaap-, werk- of tv kamer.

Eerste verdieping
Middels de trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Aan de voorzijde, een luxe uitgevoerde marmerlook badkamer voorzien van een inloopdouche, bad, dubbele wastafel met meubel en een toilet. Aangrenzend aan de badkamer, een L-vormige slaapkamer met prachtig uitzicht over de oude Dorpsstraat vanuit de dubbele dakkapel. De master bedroom is gelegen aan de Vechtkant en beschikt over een vide. De ruime aangrenzende kamer is perfect te gebruiken als walk-in closet. Grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel lichtinval en prachtig uitzicht over de Vecht.

Bijzonderheden
- Netto vloeroppervlakte ca. 153m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Gebruiksoppervlakte ca. 131m²
- Perceel 268m²
- Compleet gerenoveerde woning met nieuwe fundering
- Rondom dubbelglas HR++
- HUE binnen- en buitenverlichtingen
- Ruime zij- en achtertuin, gelegen op het Zuiden
- Aanlegsteiger (10 meter) aan de Vecht
- Eigen oprit

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens